”Vores resultater taler deres eget klare sprog” 

10. February 2022 2 min.

Når man spørger Farnaz og Lars Elbæk, hvad skal man forvente som kunde, hvis man vælger at bruge ELBÆKS Liebhavermægler til at sælge sin ejendom, peger de på flere ting. Man kan forvente en god salgsproces, et salg – og måske også endda en salgsrekord. Men man kan også forvente, at de gør tingene anderledes. Her er ingen pakkeløsninger hvor man kan vælge mellem A, B eller C-løsningen. Det er et individuelt og skræddersyet forløb hele vejen igennem. 

Tillid kommer ikke af sig selv 

– Hele samarbejdet omkring en ejendomshandel er båret af gensidig tillid og respekt. For os er det helt essentielt, at vor kunder har tillid til os, de ting vi gør og den måde vi gør tingene på. Når det er sagt, så ved vi godt, at tillid ikke bare kommer af sig selv. Den skal man gøre sig fortjent til. Og her synes jeg, vores resultater taler deres eget klare sprog, siger Lars Elbæk, og som vi plejer at sige; Læn jer tilbage og nyd rejsen… 

Elbæk-parret har specialiseret sig i at sælge pragtvillaer primært i Nordsjælland, samt godser, lyst – og hesteejendomme. De har en særdeles spændende portefølje af anderledes ejendomme, som hver især kan noget unikt – og som kræver noget helt unikt. Både hvad angår kundegrundlag og salgsproces.  

”Vi vil personligt kunne stå inde for hvert eneste salg” 

Kvalitet frem for kvantitet 

– Når vi har valgt, at vi i ELBÆKS kun skal være os, er det for at sikre, at man får kvalitet frem for kvantitet. Det ville være nemt at ekspandere, men for os er det utroligt vigtigt, at vi fastholder forretningens DNA og værdier. Vi vil personligt kunne stå inde for hvert eneste salg, og det ved vi af erfaring er umuligt at opretholde, hvis man vokser sig for stor, forklarer Farnaz og fortsætter: 

– Med vores forretningssans, erfaring og indgående kendskab til markedet ved vi, hvad der skal til for at lukke en handel. Vi går aldrig på kompromis i salgsprocessen, og vi stopper ikke før der er foreligger en underskrevet købsaftale. 

Vi gør det umulige muligt 

– Vi kan med stolthed bryste os af, at vi gang på gang har slået salgsrekorder. Det gør vi, fordi vi er målrettede, effektive og har store ambitioner på ejendommens vegne.  

Vi har kun ét mål, og det er at få ejendommen solgt – og til mest mulig værdi for både sælger og køber. Vores ambitioner er store, og det er vores resultater også. Vi tænker ud af boksen og gør det umulige muligt, fordi vi gør os umage – og fordi vi kan…