Ejendomsmæglere Farnaz og Lars Elbæk

Vi sælger din ejendom

Hos ELBÆKS har vi specialiseret os i at sælge liebhaverejendomme i Nordsjælland, primært langs Strandvejen, samt godser, lyst- og hesteejendomme. Vi har en spændende portefølje af liebhaverejendomme. Anderledes ejendomme, som hver især kan noget helt særligt – og som kræver noget helt særligt. Vi har et stort og solidt netværk – både fra ind- og udlandet. Et netværk, som vi har en god og stærk relation til.

ELBÆKS er en blåstempling af dit salg – et skræddersyet forløb, som er tilpasset din ejendom.

Bestil vurdering

Bestil vurdering

  Vælg
  Tak for dit ønske om en vurdering. Vi bekræfter modtagelse heraf og vi kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Vi konkurrerer aldrig på pris, men altid på kvalitet. Vi er din liebhavermægler med godt købmandsskab, stor erfaring og indgående kendskab til liebhavermarkedet og vi ved, hvad der skal til for at lukke handlen.

  Vi går aldrig på kompromis i salgsprocessen, og vi stopper ikke før, der er en underskrevet købsaftale. Vi kan med stolthed bryste os af, at vi gang på gang slår salgsrekorder. Vi er målrettede, effektive, og har store ambitioner på ejendommens vegne.

  Vi har ét mål, og det er at få ejendommen solgt og til mest mulig værdi for både sælger og køber. Vores ambitioner er store, og det er vores resultater også. Vi finder de løsninger, ingen andre kan se. Vi tør at tænke ud af boksen.

  Vi gør det umulige muligt, fordi vi gør os umage – og fordi vi kan. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og hjælper jer også godt og effektivt i mål. Skal din ejendom sælges – så sælger vi den.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler