ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

I Danmarks vel nok mest eftertragtede sommerhusområde, Tisvilde, ligger dette imponerende sommerhus, der takket være en altomfattende istandsættelse i 2021 præsenterer sig med et tårnhøjt niveau. Det gælder både materialerne, de utallige, gennemtænkte løsninger og den ganske enkelt sublime æstetik, men selvfølgelig også beliggenheden, hvor I på én og samme tid er placeret i fredelige omgivelser, helt tæt på vandet såvel som byens rige liv.

Huset fremstår med en klassisk, sortmalet træfacade, og rundt om hele herligheden løber en enorm, nyanlagt træterrasse. Via kæmpestore glaspartier, der kan skydes til side, forenes udearealet med stuen, der udgør centrum i boligens samlede 157 kvadratmeter. Her er det elegante uno form/HTH-køkken, som er udført med bordplader i carraramarmor og riflede egetræsfronter på køkkenøen. De proppede Dinesen-planker i hellængder står skarpt hertil, og det samme gør sig gældende for den integrerede akustikvæg af eg.

Den nøje udtænkte sammenhæng mellem inde og ude kommer også til syne ved det oplagte forældresoveværelse, hvor I kan træde ud i haven via den dobbelte terrassedør. Fra det tilhørende badeværelse, der er designet med keramiske, grønne klinker og luksusløsninger, så langt øjet rækker, kan I træde ud på den østvendte del af terrassen, ad hvilken alle værelserne har diskret adgang til udebruseren installeret i en tillokkende, afskærmet niche.

Et udvalg af højdepunkterne:

- Tilbundsgående istandsættelse i 2021

- Eksklusive materialevalg i ensartet stil

- Imponerende stue med bredt glasparti

- Lækkert køkken

- To elegante badeværelser

- Forældresoveværelse med automatisk ovenlysvindue

- To regulære værelser

- Stor træterrasse

- Velbeplantet, gammel have

Ikke nok med at der i haven er arrangeret en fremragende terrasse, der modtager sol på forskellige steder i dagens løb, er grunden også omkranset af et kraftigt, grønt bælte, så I kan opholde jer fuldstændig ugeneret. Adressen, Stokkevej 19, giver endvidere let adgang til Kattegat - distancen tilbagelægges på bare få minutter til fods - mens I også finder alt det, som Tisvildeleje har at byde på lige i nærheden.

Kontakt ELBÆKS for yderligere interesse 7020 1118

Stokkevej 19,
3220 Tisvildeleje
Boligtype: Fritidsbolig
Bolig / grund: 157 / 1.219 m²
Antal rum: 6
Byggeår: 1962 / 2021
Ejerudgift pr. md: 3.128 kr.
Sagsnummer: 99LE-000794

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler