Sommerliv i første række

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Arkitekttegnet, dobbeltmuret sommerhus i 1. række med store vinduespartier og loft til kip. Sommerhuset er opført i 2002 og ligger på en lige knap 5000 m2 stor grund og rummer et boligareal på 155 m2. Fra hele grunden er der den smukkeste udsigt over vandet. Hyggelig have, med en tilpas stor græsplæne at boltre sig på. I haven findes stedsegrønne planter og flere solkroge. Godt og isoleret udhus samt dobbelt carport.

Sommerhuset fremstår som ved opførelsen med datidens farver og materialer. Her er lyst og en meget indbydende atmosfære - utrolig fredeligt, smukt og rart. Planløsningen er åben, lys og yderst velfungerende. Stue, spiseområde og køkken hænger sammen og bliver automatisk hele husets samlingssted. Herfra er der udgang til skøn terrasse og have, hvor man kan nyde solen og de dejlige sommeraftner. 

Første række til vandet direkte mod syd skøn strand med et lille bådehus. Et godt og stemningsfyldt område med blandt andet kig til den lille havn ved Kulhuse og den lille charmerende færge.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118

Hjertegræsvej 9
3390 Hundested
Boligtype: Sommerhus
Bolig / grund: 155 / 4.891 m²
Antal rum: 2
Byggeår: 2002
Sagsnummer: 99LE-000462

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • aftenbillede af moderne træhus med glasparti
  • Close-up af Lars Elbæk