Arkitektonisk mesterværk i første parket til Roskilde Fjord

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Bo i første parket til Roskilde Fjord – tonen er slået an til denne ekstraordinære bolig, hvor rumligheder og materialevalg går op i en højere enhed.

Det arkitekttegnet hus fra 2022 er slankt og langstrakt, ligesom den vestvendte grund, hvor hovedattraktionen er udsigten til landskabet omkring Roskilde Fjord og muligheden for at en dukkert i baghaven. Stedets potentiale er smukt udfoldet i en kontinuerlig rumlighed, der understreger stedets kvaliteter og retning. Ved ankomsten ledes man af høje sidelys i gangen forbi værelserne til det store opholdsrum med køkken. Her åbner huset sig for alvor op med store vinduespartier mod syd og vest med loft til kip. Mod vest ligger husets ene terrasse, med forbindelse til haven. Terrassen er overdækket af et stort svævende tagudhæng, der med en asymmetrisk taghældning beskriver hele husets arkitektur. I underetagen finder man soveværelset, ligeledes med udsigt og adgang til endnu en terrasse. Den luksuriøse stil er understreget med delikate badeværelsesfaciliter og walk in closet.

Kernen midt i huset med badeværelser og garderobe er i egefinér og udgør den varme del af interiøret sammen med det velvalgte møblement. Det er tydeligt at der er arbejdet meget bevidst med materialerne, hvilket boligen også bærer præg af fra smukke, robuste gulve til køkken og akustiklofter. Alle lofter er sorte Troldtekt Line, som naturligvis er orienteret i husets retning og tilmed fortsætter forbi glasfacaden til det store udhæng. De smukke, mørke akustiklofter udgør en genial kontrast til udsigten og lyset fra de store glaspartier. Loftsfladen er også med til at forbinde husets forskudte planer og skaber en fin, arkitektonisk sammenhæng.

- Opholdsstue med fri panoramaudsigt over Roskilde Fjord og udgang til terrasse

- Køkken/alrum med håndlavet snedkerkøkken og anretterkøkken

- Gæstetoilet 

- 2 badeværelser

- 3 store børneværelser 

- Forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in afdeling samt direkte udgang til terrasse

- Smuk, privat have

- Bryggers

- Carport og isoleret udhus

Kort sagt - se det, mærk det og oplev det og du er solgt. 

Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 for yderligere interesse

Frederiksborgvej 179B
4000 Roskilde
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 293 / 79 / 1.179 m²
Antal rum: 6
Byggeår: 2022
Kontant: 30.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 11.998 kr.
Sagsnummer: 99HV-000966
Energimærkning: A

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • Moderne stue og spisestue i mørke materialer
  • Stokkevej-sommerhus
  • aftenbillede af moderne træhus med glasparti