Vi beklager mange gange, at hjemmesiden pt. ikke kører efter hensigten, vi arbejder på højtryk på at udbedre problemet

Gennemført, eksklusivt familiesommerhus med plads til 32 overnattende gæster i 1. række til Isefjorden
Enebærgården er det ultimative samlingssted for den store familie i flere generationer. Her er ro, idyl og de smukkeste omgivelser, hvor man skabe en masse hyggelige og uforglemmelige stunder med dem, man elsker. Stunderne kan man skabe over en omgang tennis, fodbold eller petanque, og den opvarmede pool indbyder til en masse lege, hygge og grin. Når de mørke aftentimer kommer, samler familien sig rundt om bålpladsen med sang og snobrød.
Enebærgården blev oprindeligt bygget i 1949 og fremstår i dag total nyrenoveret og istandsat. Der er, udover hovedhuset 'Fyrrehuset', blevet etableret fire helt separate og funktionelle træhuse med plads til i alt 32 overnattende gæster. Alle værelser og badeværelser er designet i forskellige farvenuancer, og samtlige huse har omkringliggende terrasser. Det samlede terrasseareal udgør hele 900 m2.
Fire ud af fem huse på den store grund er nybyggede i 2019-2022. Heraf er Fyrrehuset på 333 m2 det mest prominente og efter sigende det længste sommerhus i Odsherred Kommune. Husets primære opholdsrum består af en kæmpe spisesal med loft til kip og åben forbindelse til et stort køkken fra Svane, som emmer af kvalitet. Den markante, lange ø med bardisk vidner om rummet som samlingssted. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, der er Quooker-armatur, og bordpladerne består af smuk, sort granit. Fyrrehuset er endvidere indrettet med fire værelser, som alle har direkte adgang til eget badeværelse samt til terrassen. Der er også en dagligstue, et bryggers og en sauna med tilhørende bad og toiletter. Udover de fem kvalitetshuse byder grunden på egen petanquebane, fodboldbane, tennisbane, legeplads, udendørs træningsfaciliteter, bålplads, opvarmet swimmingpool samt løbebane.
Enebærgården kort fortalt:
 • Skovbevokset naturgrund på 35.845 m2
 • I første række til Isefjord
 • Sydvendt kyst med solopgange og -nedgange
 • Store, hyggelige terrassemiljøer på i alt 900 m2
 • Swimmingpool, tennisbane, petanquebane, bålplads
 • Hovedhus på 333 m2 (Fyrrehuset)
 • Rosenhuset / 196 m2
 • Birkehuset / 136 m2
 • Bjælkehuset / 51 m2
 • Lynghuset / 62 m2 med udendørs brus
 • Nær fredet natur og sublime badestrande
 • Seks kilometer til Rørvig by


Skov, engarealer og sublime badestrande kendetegner beliggenheden. Fra matriklen kan I gå gennem skoven til Slettemose og det fredede naturområde, Hov Vig. Derudover byder halvøen på gastronomiske oplevelser og kulturelle begivenheder rundt omkring i de små byer, og særligt den gamle fiskerlandsby, Rørvig, frister med spisesteder, butiksliv og et hyggeligt havnemiljø i historiske, stemningsfulde rammer.
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse
Rishøjvej 56
4500 Nykøbing Sj
Boligtype: Fritidshus
Bolig / grund: 778 / 35.845 m²
Antal rum: 30
Byggeår: 1949 / 0
Kontant: 28.500.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 8.238 kr.
Sagsnummer: 99HV-000964

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Hvis du har ønsket en dato vil vi bestræbe os på at imødekomme det så vidt det er muligt.
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler
  • aftenbillede af moderne træhus med glasparti
  • Farnaz og Lars ved deres computer