ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Sjælden udbudt liebhaveri med masser sjæl og historie. En Penthouselejlighed i Holstein Palæ fra 1650. Lejligheden er uden bopælspligt (kan anvendes eller lade være) og rummer 291 m2, 3 store soveværelser (eller 2 stuer og 1 soveværelse), 2 badeværelser og et stort, lyst køkken / alrum og stue. Ejendommen er beliggende i det ældste kvarter i København K - lige ved Christiansborg Slot, Thorvaldsens Museum og Nationalmuseet. Hele området emmer af en særlig stemning og enestående arkitektur. 

Lejligheden er med gamle rustikke, bærende bjælker - åben, moderne planløsning, massive plankegulve og håndmalet snedkerkøkken. Her er man på toppen af Holsteins Palæ med udsigt over Københavns betagende tårne og tage.

Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer – alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret. Facaden mod Stormgade er bragt tilbage til dets oprindelige udtryk, hvor facader var farverige, og hvor de københavnske bygherrer kiggede mod Frankrig og Versailles for inspiration. Holsteins Palæ stråler nu igen med to farver på facaden, der giver dybde og fremhæver udsmykning, vinduerne med de udvendige smukke beslag er blevet malet okkergul, der er blevet genetableret kviste i tagryggen baseret på gamle tegninger, de store ikoniske statuer ved tagfoden er renset ned, og den store egetræsport stråler i samme okkergule farve.

En helt usædvanlig smuk og sjælden udbudt Palæejendom, der er svær at finde lignende, selv på det internationale marked.

NB! Alm. husdyr tilladt

Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 for en fremvisning

Stormgade 10C, 3
1470 København K
Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig / grund: 291 / 2.374 m²
Antal rum: 4
Byggeår: 1650 / 1981
Ejerudgift pr. md: 12.167 kr.
Sagsnummer: 99HV-000822

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler