Strandvejsvilla med havudsigt og badebro

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

På Skodsborg Strandvej ligger denne formfuldendte ejendom med overdådig beliggenhed i første række til vandet. Der medfølger således en privat badebro for enden af haven. Placeringen ved Øresund er også udnyttet til fulde indenfor, idet man kan skue over vandet via vældige vinduespartier fra både værelser og stuer.

Den hvidpudsede villa præsenterer sig enkelt med fine facadeudsmykninger samt sprossede vinduer. Integreret med ejendommen ses en garage, og bagom er der et udhus med omklædningsfaciliteter.

To stuer en suite udgør boligens opholdsmiljøer inden døre, hvor en glasinddækket karnap beriger dagligstuen med dagslys og løfter sløret for havudsigten. Gulvet består af et smukt sildebensparket. Ydermere er der en stemningsfuld pejseindsats. Fra begge stuer er der adgang til terrassen og haven. Køkkenet er stilrent og nyder ligeledes godt af et skønt lysindfald og havudsigt via vinduesåbningen. Stueetagen rummer endvidere et gæstetoilet.

Førstesalen er allokeret til to værelser, hvoraf ét har direkte adgang til et stort walk-in-closet og en balkon, der orienterer sig i retning af vandet. Det andet værelse har fransk altan. Heroppe får I også et vaskerum samt et anseeligt badeværelse med hjørnespa og bruseniche. Endelig råder huset over en kælder med et fyrrum og et disponibelt rum. Haven er velanlagt med frugttræer, blomster og terrasser, der fanger solen fra samtlige vinkler.

Ejendommen kort fortalt:

- Panorama over Øresund

- Privat badebro

- Stor have

- Solrige terrasser

- To soveværelser

- Et walk-in-closet

- Et badeværelse med hjørnespa

- Et gæstetoilet

- To stuer en suite

- Et køkken

- Et vaskerum

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118

Skodsborg Strandvej 198
2942 Skodsborg
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 228 / 28 / 721 m²
Antal rum: 8
Byggeår: 1907
Sagsnummer: 99HV-000777
Energimærkning: E

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • Moderne stue og spisestue i mørke materialer
  • Close-up af Lars Elbæk