Gennemrenoveret, gennemført strandvejsvilla i første parket
 
En hyggelig, hjemlig og gennemrenoveret strandvejsvilla med en sublim beliggenhed i 1. række på Strandvejen i Klampenborg med fri udsigt over Øresund. Den gennemrenoverede ejendom fra 1882 emner af god stil, høj kvalitet og med mange velbevarede originale detaljer. Huset er placeret på tværs af den 1.108 kvadratmeter store grund, så man har den helt optimale vue til Øresund. Haven er nem, overskuelig og samtidig top hyggelig med hævet stor, anvendelig træterrasse og en yderst anvendelig og smuk pavillon med el og WIFI. 
 
Ejendommen, som er gennemrenoveret i 2021 består af tre gennemtænkte etager som i alt udgør 400 etagemeter. Hver en kvadratmeter er udnyttet til perfektion. I stueplan er der udover en indbydende sittinghall med ildsted, to stuer en suite med sildebensparket, radiatorskjulere, køkken-alrum med snedkerlavet, specialdesignet køkken med massiv bordplade i italiensk marmor, et gæstetoilet og en stor separat og meget flot gæsteafdeling med eget badeværelse og snedkerede garderobeskabe. Der er direkte udgang til det store terrasseområde fra både køkken og stuer.
På 1. salen er der tre soveværelser, walk-in-closet, stort lækkert badeværelse, opholdsstue og sydvendt terrasse fra to af soveværelserne.
Kælderen, som kan tilgås både inde- og udefra huset, er yderst anvendelig med flere gode disponible rum, der egner sig perfekt til større børn og eller au-pairen med lækkert tekøkken og stort badeværelse og 'opholdsstue'.
Den tidligere garage er lavet om til et lækkert 'fitness univers'. 
Alle materialer, skabsfronter og mærker er gennemgående, hvilket skaber en rød, gennemført tråd i hjemmet. Alt er designet specifikt og kun til denne bolig. Italiensk marmor og indbygningsarmaturer fra TONI Copenhagen. 
 
Her er det oplagt at starte dagen med en morgendukkert i Øresund, som blot er få skridt væk, og beliggenheden mellem Klampenborg og Skovshoved bidrager med en helt særlig stemning. Skovshoveds charmerende og hyggelige atmosfære blandes med Klampenborgs mondæne og historiske præg, og villaen på Strandvejen 322 har glæde af det hele. Vand, skov og liv. 
 
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse 
Strandvejen 322,
2930 Klampenborg
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 253 / 130 / 1.108 m²
Antal rum: 10
Byggeår: 1882 / 1962
Ejerudgift pr. md: 17.804 kr.
Sagsnummer: 99FE-001136
Energimærkning: E

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler