Gods med mange muligheder

Et nyopført gods i 2009 samt et stort tilhørende ridecenter og stutteri. Kompromisløs er det gennemgående nøgleord her. Alt er udført til perfektion og i de absolut bedste kvalitetsmaterialer. De flotte rammer og faciliteter har derfor også vakt opsigt i såvel ind- som udland, da ridecentret bl.a. har været vært for DM i spring og dressur, EM, Nordiske Mesterskaber og paradressur.
Gods og ridecenter er på samme 15 hektar matrikel, men tilgås via to separate alléer og to forskellige adresser, der sikrer fuldt privatliv og adskillelse.
Her befinder vi os i mulighedernes land, hvor ens drømme rent faktisk kan gå i opfyldelse. Udover man erhverver sig titlen som godsejer, kan de store, flotte haller med gulvvarme og gennemførte arealer nemlig anvendes til andet end stutteri og ridecenter. Her er bl.a. et oplagt sted i de bedste rammer for bilentusiasten med den helt store bilsamling. Collectors’ pieces! Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.
 
Ridecenter Middelfart
Men ønsker man at drive ridecentret videre – så består det af to ridehaller, en horsewalker, tre ridebaner og tre stalde med hver 20 hestebokse fra Röwer & Rüb. Herudover kan ridecenteret klare bespisning af 250 gæster og har godt 1.000 pladser på tilskuerrækkerne og fire personaleboliger. Det bliver ikke meget bedre og vildere end det.
 
Rosenkilde Gods
Det mageløse gods, Rosenkilde Gods, er en pragtejendom uden sidestykke. Det nyopførte og energirigtige gods er i en klassisk, majestætisk stil med røde mursten, sortglaseret mansardtag med spir, balkon og høje, smalle sprossede vinduer og Bøjsø-døre. Ankomsten sker ved en smuk, stor smedejernsport, som åbner op til den betagende allé, som leder til den markante liebhaverejendom.
 
Beboelsen på 775 kvadratmeter består i grove træk af:
 • En imponerende hall med en centreret, bred dobbelttrappe og en exceptionel loftshøjde og elevator
 • Flere stuer, stort køkken / alrum, kontor
 • Overdækket, opvarmet vinterhave med fast tag og store glaspartier, som kan åbnes helt op
 • Separat børneafdeling med to soveværelser med hver deres badeværelse, garderobe, en stor fælles stue med udgang til balkon
 • Stor forældreafdeling med flere værelser, eget stort badeværelse, laundry room, walk-in-closet og et påklædningsværelse
 • Personalebolig med egen køkken, badeværelse, stue og egen separat indgang


Den 812 kvadratmeter store underjordiske garage og kælder rummer blandt andet:
 • To garager – hvoraf den ene er på 300 kvadratmeter og med separat dækopbevaring, 2-søjlede autolift fra Stenhøj med alt tilbehør
 • Vinkælder
 • Stort badeværelse / wellness
 • Elevator


Rosenkilde Gods er beliggende i naturskønne landskaber - tæt på både skov, strand og vand. Tæt på Lillebæltsbroen udenfor Middelfart og kun en lille halv times kørsel fra Odense.

Kontakt ELBÆKS på 70 20 11 18 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse
Strib Landevej 101B,
5500 Middelfart
Boligtype: Boliglandbrug
Bolig / kld. / grund: 775 / 812 / 153.789 m²
Antal rum: 10
Byggeår: 2009
Kontant: 42.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 11.440 kr.
Sagsnummer: 99FE-001093
Energimærkning: A

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler
  • Farnaz og Lars ved deres computer
  • aftenbillede af moderne træhus med glasparti
  • Close-up af Lars Elbæk
  • Elbæks ejendomsmægler