Arkitekttegnet sommerhus med forrygende beliggenhed ved Heatherhill og Rågeleje Strand

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Omkranset af skovbevoksning nær Rågeleje Strand ligger dette fantastiske sommerhus, som imponerer med spændende arkitektur og gennemtænkte løsninger. Kvaliteten er helt i top, og beliggenheden er ligeledes udover det sædvanlige med skøn natur og strand samt udsigt over Heatherhill.

Det prisbelønnede sommerhus er tegnet af arkitekt Charles Bessard og opført i 2012. Inden døre er egetræ gennemgående i både vindueskarme og gulv, og der er gulvvarme i alle rum. Store vinduer, ovenlysvinduer og loft til kip bidrager med pragtfulde lysindfald og en øget rumfornemmelse, ligesom de egetræsindrammede ruder løfter sløret for naturen udenfor.

Køkken-alrummet udgør husets primære opholdsmiljø, hvor den vifteformede planløsning gør sig bemærket med flere rum i rummet. Terrassedørene i stuen og soveværelset åbner helt op, så ude og inde smelter sammen.

Jeres nye fristed er hensigtsmæssigt placeret på en ugeneret naturgrund med shelter, bålplads, og solrige terrassemiljøer. Der er også en udendørsbruser, og annekset emmer af wellness med sauna og badefaciliteter.

Kort om ejendommen:

- Jordvarme og solceller

- Højt placeret med udsigt over Heatherhill

- Få skridt til stranden

- Ugeneret, solrig naturgrund

- Tre soveværelser

- To hemse

- Badeværelse med kar

- Køkken-alrum

- Kælder med disponibelt rum og vinrum

- Anneks med badeværelse, sauna og redskabsrum

Omgivelserne er præget af kystnær og skovtæt natur ved det bakkede Heatherhill, hvor vandrestier lader jer færdes langs vandet. Rågeleje Strand breder sig i forlængelse - blot 400 meter fra matriklen - og kommer til sin fulde ret om sommeren. 

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118

Granhøj 5
3210 Vejby
Boligtype: Sommerhus
Bolig / kld. / grund: 121 / 20 / 1.299 m²
Antal rum: 4
Byggeår: 1964 / 2012
Sagsnummer: 99FE-000910

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • Dronebillede af gård ved vandet
  • Lars og Farnaz foran deres kontor
  • Farnaz og Lars ved deres computer