GENNEMFØRT HERSKABSÆSTETIK I HISTORISK VILLA MED SEPARAT ANNEKS

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Denne pragtfulde herskabsvilla på Nørreeng 7 i Trørød råder over tre etager med 254 kvadratmeter boligareal og 40 kvadratmeter i kælderen. Tilstødende huset er der et selvstændigt anneks, som fremstår i bedste kvalitet. Den pragtfulde ejendom rummer en historisk dybde i kraft af dens funktion som det oprindelige hovedhus, hvorfra man udstykkede og opbyggede kvarteret, som det ses i dag.

Den herskabelige stil markeres allerede udefra, hvor den hvide facade har enkel udsmykning, småsprossede vinduer og et tegltag med et unikt, changerende spil mellem grønne og lilla nuancer.

Indenfor fortsættes æstetikken. Alle materialer og design afspejler villaens sjælfuldhed. Simonsen og Czechura står bag køkkenet, biblioteket og første sals walk-in-closet. Stuklofter, trægulv i kvadratflet og sildebensmønster kan også nævnes. Dertil kommer hallen præget af, svungne, sorte balustre. I skal også betragte stuernes prægtige vægpaneler, radiatorskjulere og den dekorerede pejseindsats.

Grunden er fordelt over 1.388 kvadratmeter. En automatisk styret port åbner til en stor gårdsplads og en aflukket have, der er fuldstændigt ugeneret og prydes af rhododendron. Der er anlagt en flot plæne samt et terrassemiljø med rådhusbelægning. Her forefindes et fuldt funktionelt udekøkken komplet med el, gas samt koldt og varmt vand. Bemærk også plads til udespa samt udebruseren.

Info om boligen:

- Smuk hall med pejs

- Køkken med gulvvarme

- To herskabsstuer en suite

- Bibliotek / kontor

- Udestue med lysindfald

- Gæstetoilet og disponibelt rum

- Tre regulære soverum

- Luksuriøst værelse med badeværelse og walk-in-closet

- Kælder med selvstændig indgang mod gårdhave

- Stort anneks bygget i samme stil som hovedhuset med eget indgang, flere værelser, badeværelse og toilet

- Blind, privat vej uden trafik

- Tilgodeser pendleren

Fantastisk, uforstyrret beliggenhed, men med let adgang til hovedvej såvel som til motorvej. Kort afstand til daglige fornødenheder og under tre kilometer til Øresunds kyststrækning og Vedbæk Havn.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118

Nørreeng 7
2950 Vedbæk
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 254 / 40 / 1.388 m²
Antal rum: 7
Byggeår: 1923 / 1972
Sagsnummer: 99FE-000789
Energimærkning: E

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • Dronebillede af gård ved vandet
  • Elbæks ejendomsmægler
  • Moderne stue og spisestue i mørke materialer