SOLGT
  • 99FE-000766

Spektakulær lystejendom med sydvendt søudsigt over Furesø

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Denne enestående lystejendom for enden af lindealléen kan bryste sig af en betagende beliggenhed ved Furesøens nordlige bred. Således ligger vandet i direkte forlængelse af den parklignende have, og søen udgør samtidig en fredfyldt kulisse.

Ejendommen er opført i 1919 af møbelsnedker Julius Damgaard, som skabte denne formfuldendte trelængede bygning midt i naturskønne omgivelser. Det er et arkitektonisk veludført værk med hvidpudset facade og rødt tegltag, der fremstår symmetrisk og dertil prydet af flotte finesser. Ejendommen har gennemgået større ombygning i 1981 og 1997. 

Beboelsen udgør 271 kvadratmeter foruden en 156 kvadratmeter stor kælderetage. Inden døre er dekorationerne videreført blandt andet med udskæringer og stukkatur i loftets kanter og rosetter. Stueetagen rummer lyse opholdsmiljøer, mens førstesalen er allokeret til værelser og badeværelser. Heriblandt er der indrettet et ideelt forældresoveværelse med adgang til et walk-in-closet, eget badeværelse og altan.

- Fire stuer en suite

- Køkken med stor ø

- Gæstetoilet i stueplan

- Fire værelser

- To badeværelser

- Walk-in-closet

- Stor kælderetage

- To brugbare længer

- Parklignende have

- Naturrig egn ved Furesø

Kælderetagen byder på seks disponible rum, et fyrrum og et badeværelse. På hver side af hovedhuset står længerne til rådighed med et væld af gode rum samt en stald og en garage med værksted. Haven er åben mod vandet og velanlagt med blandt andet rododendronbuske. I får ligeledes glæde af en solrig fliseterrasse, der orienterer sig mod sydvest. Grunden er på fem hektar, hvoraf en del er græseng.

På ejendommen forefindes 10 skulpturer, hvoraf 5 kan medfølge efter aftalte med sælger. 

Omgivelserne er præget af naturens idylliske stemning med skov, eng og Furesøens vandspejl. Af den grund ses rådyr ofte i haven. Dertil hører en privat badebro, der kobler haven og vandet sammen. Trods den spektakulære natur, findes samtlige af byens tilbud i henholdsvis Stavnsholt og Bistrup blot et par kilometer fra matriklen.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118

Løvfaldsvej 16
3460 Birkerød
Boligtype: Lystejendom
Bolig / kld. / grund: 271 / 156 / 55.489 m²
Antal rum: 8
Byggeår: 1909 / 1981
Sagsnummer: 99FE-000766
Energimærkning: C

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • aftenbillede af moderne træhus med glasparti
  • Moderne stue og spisestue i mørke materialer
  • Close-up af Lars Elbæk