Arkitektur når det er bedst – drømmesommerhus/villa uden bopælspligt – tegnet af Henning Larsens tegnestue

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Dette enestående 'Split Level' sommerhus/villa, er beliggende på Kystvej - som formentlig er den mest eftertragtede adresse i Liseleje. Ejendommen ligger med skel ud til klitterne og den mageløse hvide badestrand og Kattegats blå bølger. Husets rene og lige linjer er et studie i markant arkitektur og på sin vis både prangende og samtidig også diskret. Med sine sorte facader, tagpap med lister og store glaspartier -orienteret mod Kattegat og klitterne, udviser ejendommen både eksklusivitet og respekt for den omkringliggende natur.

Den spændende arkitektur byder på 3 forskudte plan med bl.a. Dinesen plankegulve i fuld længde og VOLA armaturer udendørs og på badeværelser og i køkken, hvor nederste niveau indeholder:

- Entre

- 3 soveværelser

- Fordelingsgang med skabe

- Badeværelse

- Teknikrum

På det mellemste niveau finder man:

- Smukt, stilrent BOFORM køkken og spiseafdeling

Fra mellemste niveau er der adgang til det store trædæk med opvarmet pool, og spabad. En del af terrassen mod øst og vest er overdækket

Øverste niveau er indrettet med:

- Master-bedroom med eget badeværelse

- Opholdsstue

Beliggenheden mellem Hundested og Tisvildeleje, ud mod Kattegat, og den korte afstand til København (62 km fra Rådhuspladsen!) er ideel.

Liseleje kan dateres helt tilbage til 1784, hvor Generalmajor Classen (manden bag stålvalseværket Frederiks Værk) skabte fiskerlejet, men det er først i 1900, at der kommer pensionater og villaer til landliggerne, som er starten på Liseleje som attraktiv sommerhusby og fristed. I dag er her spisesteder, ishus og interiørbutikker.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118

Kystvej 8
3360 Liseleje
Boligtype: Sommerhus
Bolig / grund: 207 / 945 m²
Antal rum: 6
Byggeår: 2009
Kontant: 20.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 5.440 kr.
Sagsnummer: 99FE-000761
Energimærkning: A

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • Dronebillede af gård ved vandet
  • Farnaz og Lars ved deres computer
  • Elbæks ejendomsmægler