Sommerhus i 1. række på 2.658 m2 stor grund
 
Det er med den ypperste placering i Vejby Strand - i første parket til Kattegat - at dette charmerende sommerhus for enden af en blind vej nu kan åbne dørene op for næste generation. Genialt planløsning med mange sovepladser og et åbent opholdsmiljø, der smelter sammen med udearealerne og en imponerende kulisse. Matriklen breder sig ud over de storslåede klitter og helt ned til vandkanten, hvilket resulterer i det improsante view. Øjet møder en charmerende bjælkehytte med sedumtag og sprossevinduer, og langsiden af huset samt terrassen orienteret mod vandet. Der har tidligere været givet en byggetilladelse, således at huset kunne udvides - denne er udløbet, men kan evt. blive aktuel igen. Haven er beskedent anlagt, hvorfor der ikke står noget i vejen for udsigten fra huset og terrassen. Her er man højt oppe i landskabet, og noget helt unikt for udearealerne er roen og den vindstille baghave, som hver aften beriges med solnedgangen. Kystsikringen på grunden er desuden i top.
 
Sommerhuset kort fortalt:
 • Stor grund 
 • Ingen bevaringsværdi
 • Charmerende bjælkehytte i en gennemført stil
 • Køkken og stue i ét
 • 3 soveværelser
 • Anneks
 • Badeværelse med brus og vaskefaciliteter
 • Kipførte lofter i alle rum

 • Terrasse rundt om tre af husets sider
 • Sublim og ugeneret udsigt
 • Beliggende for enden af blind vej
 • God kystsikring

 
Beliggenheden er fabelagtig med en høj placering i landskabet for enden af en lukket vej. Omgivelserne byder på fantastisk natur og alle tænkelige fornødenheder, og der er blot 45 minutter til København. Der er kun 400 meter til stranden og ingen offentlig parkeringsplads i nærheden, hvorfor den er meget privat og næsten udelukkende benyttes af de omkringliggende residenser. I gåafstand er der endvidere bager, fiskehandler, små gårdbutikker og dagligvarebutik, mens den ene kulinariske genistreg efter den anden kan opleves i nærliggende Tisvilde. Foruden gastronomi er nærområdet ideelt til den aktive målgruppe med vidunderlige vandreture i Heatherhill eller Hegnet, hvor også en af landets bedste MTB-ruter er at finde. 
 
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbeaks.dk for yderligere interesse 
Strandbakken 11C,
3210 Vejby
Boligtype: Fritidsbolig
Bolig / grund: 59 / 2.658 m²
Antal rum: 4
Byggeår: 1976
Kontant: 18.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 6.321 kr.
Sagsnummer: 99FE-000743

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler
  • Close-up af Lars Elbæk