Gennemført palæejendom i Ambassadekvarteret i Hellerup

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Gudsbenådet palæejendom opført i 1907 og gennemrenoveret i perioden 2016-2020. Ejendommen er beliggende i det meget eftertragtet Ambassadekvarter i Hellerup nærmere betegnet: Svanemøllevej. Et smukt, trygt og børnevenligt kvarter tæt på de bedste skoler, indkøb og København. 

Ejendommen er gennemgribende renoveret og rummer i dag en luksusbolig for den kræsne køber, der vægter smukt design, funktionalitet, kvalitetsbevidste materialer og en sjælden kompromisløshed.

Ejendommen består af 4 plan: stue, 1. sal, 2. sal og en overdådig underetage/kælder. 

Underetage/kælder: Den mest gennemførte kælder i mands minde. Her er ALT lavet til perfektion og en grad af gennemførthed, som ikke er set magen til. 

Underetagen med egen indgang, er på 146m2 som er med 3 store anvendelige 'værelser' (disponible rum), lækkert køkken/alrum og smagfuldt badeværelse samt godt vaskerum. 

Kælderen er godkendt som erhvervsareal. Ønsker køber ikke erhverv kan det naturligvis ændres til almindelig kælderareal.

Kælderen er udstyret med Danfoss link intelligent varme styring. Der er gulvarme overalt som styres via telefon via Danfoss link app eller via stationær enhed på væg i køkken alrum. Danfoss Link system er derudover også i resten af ejendommen.

I forbindelse med udgravning og renovering af kælder - er der udført nyt kloaksystem med skybrudssikring, rottespærre, radonsikring, højvandslukke mv. – herudover er der etableret ny brønd med brøndalarm. 

Vinkælder: I den smukke og yderst eksklusive underetage er der etableret en spektakulær vinkælder fra 'Vintage Keeping' med køleaggregat og soundsystem.

Stueplan: 3 smukke stuer, åbent køkken/alrum og med direkte udgang til solrig, stor og ugeneret terrasse. Køkkenet er fra Boffi og brasiliensk marmorblok. 

Stuen er prydet med den smukkeste håndlavet åben trappe med inspiration fra Celine konceptbutik i Paris. 

1. sal: Masterbedroom med tilhørende walk-in og med direkte udgang til balkon. Endvidere børneværelse og stort badeværelse.

2. sal: 40 geniale m2 med klimaanlæg og gulvvarme.

Udendørs: Haven er tegnet og opført af firmaet 'Living Walls' og der er etableret lyskilder i bedene, som oplyser haven om aftenen og om vinteren. 

Store sydvendt terrasse med sol fra middag til sen aften. Under terrassen er der ca. 100 m2 opbevaringsrum til havemøbler, græsslåmaskine mv. 

Garage / skur – 25 m2. Garage er opført med elektrisk port og med klimaanlæg.

Ejendommen er omkranset af en smuk, markant nyrenoveret mur. 

Alarmsystem: Der er intelligent video/dørtelefonanlæg fra Tyske Siedle både i hovedhus og i kælder.

Kort sagt - perfektion får en ny betydning i denne pragtejendom. Skal opleves

NB! Ejendommen fremstår umøbleret 

Kontakt ELBÆKS for fremvisning 7020 1118

Svanemøllevej 62
2900 Hellerup
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 274 / 146 / 910 m²
Antal rum: 9
Byggeår: 1907 / 2020
Sagsnummer: 99FE-000536
Energimærkning: B

Bestil fremvisning

Tak, vi har sendt dig en mail med bekræftelse.
Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

Giv et bud

Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

Tak for dit bud og interesse. Vi har sendt dig en bekræftelse på mail.

Bestil salgsopstilling

Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler
  • Moderne stue og spisestue i mørke materialer