BOOK VURDERING
Book vurdering

Danstrupvej 27A  
3480 Fredensborg

Boligtype: Landbrugsejendom
Bolig / kld. / grund:560 / 291 / 108.873 m²
Antal rum:13
Byggeår:1937
Kontant:50.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md:30.365 kr.
Sagsnummer:99NQ-000452
Energimærkning:

Danstruplund - et unik investeringsprojekt

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Velkommen til Danstruplund - en af Nordsjællands smukkeste og mest bemærkelsesværdige ejendomme. 

Ejendommen er yderst velbeliggende fint historisk med tilhørende godt og vel 100.000 kvadratmeter smukt landskab lige ved Esrum Sø. Stedet er sin egen fortælling om datidens herremænd og bygmestre, som har dyrket deres storhed, deres rigdom og deres åbenlyse stræben efter at opføre de skønneste og mest imponerende gårde. Området præsenterer stadig den dag i dag, en perlerække af arkitektoniske storværker og Danstruplund placerer sig naturligt som et mesterværk i kataloget over de Nordsjællandske byggeskikke.

Udover ejendommens smukke og markante ydre - så er mulighederne for at udvikle Danstruplund store. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen, da der er både masser af plads og masser af etagemeter at gøre godt med. Det er en sjældenhed, at man kan købe sådan en type ejendom med en solid udlejningsforretning tilknyttet. Hvis man har pengene stående i banken og mener, at aktier er en usikker størrelse, er dette en god investering både for sjælen og pengepungen.

Hovedhuset fremstår i pæn stand og klar til indflytning, men den kræsne køber vil også have mulighed for at kunne sætte sit eget præg på ejendommen.

Ejendommen er i øvrigt yderst veltrimmet og i meget god stand i alle hjørner af alle erhvervsbygningerne, såvel boligudlejnings- som erhvervsudlejningsdelen.

En ejendom, hvor det økonomisk tunge arbejde er gjort - anslået til niveauet omkring de 40-60 millioner. 

Kontakt Lars Elbæk på 4026 0443 for yderligere interesse