BOOK VURDERING
Book vurdering

Stokkevej 19  
3220 Tisvildeleje

Boligtype: Fritidshus
Bolig / grund:157 / 1.219 m²
Antal rum:6
Byggeår:1962 / 2001
Kontant:12.800.000 kr.
Ejerudgift pr. md:3.127 kr.
Sagsnummer:99LE-000794
Energimærkning:

Gennemført og ugeneret sommerhus i Tisvilde

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

I Danmarks vel nok mest eftertragtede sommerhusområde, Tisvilde, ligger dette imponerende sommerhus, der takket være en altomfattende istandsættelse i 2021 præsenterer sig med et tårnhøjt niveau. Det gælder både materialerne, de utallige, gennemtænkte løsninger og den ganske enkelt sublime æstetik, men selvfølgelig også beliggenheden, hvor I på én og samme tid er placeret i fredelige omgivelser, helt tæt på vandet såvel som byens rige liv.

Huset fremstår med en klassisk, sortmalet træfacade, og rundt om hele herligheden løber en enorm, nyanlagt træterrasse. Via kæmpestore glaspartier, der kan skydes til side, forenes udearealet med stuen, der udgør centrum i boligens samlede 157 kvadratmeter. Her er det elegante uno form/HTH-køkken, som er udført med bordplader i carraramarmor og riflede egetræsfronter på køkkenøen. De proppede Dinesen-planker i hellængder står skarpt hertil, og det samme gør sig gældende for den integrerede akustikvæg af eg.

Den nøje udtænkte sammenhæng mellem inde og ude kommer også til syne ved det oplagte forældresoveværelse, hvor I kan træde ud i haven via den dobbelte terrassedør. Fra det tilhørende badeværelse, der er designet med keramiske, grønne klinker og luksusløsninger, så langt øjet rækker, kan I træde ud på den østvendte del af terrassen, ad hvilken alle værelserne har diskret adgang til udebruseren installeret i en tillokkende, afskærmet niche.

Et udvalg af højdepunkterne:

- Tilbundsgående istandsættelse i 2021

- Eksklusive materialevalg i ensartet stil

- Imponerende stue med bredt glasparti

- Lækkert køkken

- To elegante badeværelser

- Forældresoveværelse med automatisk ovenlysvindue

- To regulære værelser

- Stor træterrasse

- Velbeplantet, gammel have

Ikke nok med at der i haven er arrangeret en fremragende terrasse, der modtager sol på forskellige steder i dagens løb, er grunden også omkranset af et kraftigt, grønt bælte, så I kan opholde jer fuldstændig ugeneret. Adressen, Stokkevej 19, giver endvidere let adgang til Kattegat - distancen tilbagelægges på bare få minutter til fods - mens I også finder alt det, som Tisvildeleje har at byde på lige i nærheden.

Kontakt ELBÆKS for yderligere interesse 7020 1118