BOOK VURDERING
Book vurdering

Grønnegade 9B  
2970 Hørsholm

Boligtype: Fritidslandbrug (u/30 ha)
Bolig / grund:176 / 15.272 m²
Antal rum:5
Byggeår:1852 / 2005
Kontant:7.885.000 kr.
Ejerudgift pr. md:4.361 kr.
Sagsnummer:99LE-000767
Energimærkning:

HALVT DOBBELTHUS MED MULIGHED FOR HESTEFOLD, LIGE VED GOLFBANE OG SJÆLSØ LUND

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

I landsbyen Grønnegade, blot fire kilometer vest for Hørsholm, ligger denne fantastiske ejendom. De nærmeste naboer er Sjælsø Skov og Hørsholm Golfklub, og boligen består af et halvt dobbelthus, hvis mest markante karaktertræk er kvaliteten i materialevalgene. I led med en gennemgribende renovering er disse nøje udvalgt i overensstemmelse med hjemmets sjælfuldhed og stil. Med til ejendommen hører en separat lejlighed på første sal (brugsret til denne ejendom), mens også muligheder for hestehold er til stede via udbygningerne.

Grunden er 1,5 hektar, som deles med naboen. En sø, træer, græsareal og terrassemiljø er alt sammen en del af udearealet, og baghavens skel støder op til golfbanen. Udbygningerne består af en stald, der er et væsentligt aktiv for hesteinteresserede, værksted og større rum til opbevaring. 

Det halve dobbelthus har gennemgået en omfattende renovering i 2006-2007. Kun ydervæggene har været ladt tilbage, og etageadskillelse, tagkonstruktion og tag er derfor blevet opført på ny. Åndbar diffusionsmaling fra Keim er valgt ude såvel som inde. Derudover er der lagt massive Douglas plankegulve fra Dinesen, installeret centralstøvsuger og opsat udskårne køkkenelementer fra Tvis toppet af bordplader i granit.

Lysindfaldet fremtræder som et gennemgående karaktertræk takket være brede vinduesåbninger i stueplanet og trekantede termovinduer på siderne af førstesalens kviste. Den historiske dybde, der naturligvis er til stede i et hus fra 1852, repræsenteres især via kvartsvingstrappens balustre samt synlige bjælkekonstruktioner; yderligere er hanebåndene på overetagen fritlagte med loft til kip.

Lokalerne har i sig selv et historisk islæt, da den bevaringsværdige bolig er “Den Gamle Skole i Grønnegade”. I 2017 er der kommet en luft-til-vand varmepumpe, mens den finske masseovn i stuen også kan forsyne hele huset med varme.

Info om boligen:

- Køkken i forbindelse med stuearealer

- To badeværelser - ét med kar

- Stor repos

- To regulære værelser

Ejerforeningen, der består af 2 havde dobbelthuse, har udover boligdelene:

- Separat lejlighed med stue, køkken, bad og et værelse på 71 kvadratmeter

- Stald til hestehold 

- 228 kvadratmeter lade til opbevaring 

- anneks / længe

- Grund på ca 1,5 hektar 

- Naturrigt nærmiljø til golf og ridesport

En oplagt ejendom med opbevaringsplads, der er velegnet til rytteren eller golfspilleren takket være de omkringliggende, grønne vidder. Motorvejen nås fra adressen på bare få minutter, mens indkøb og byens øvrige tilbud findes i Hørsholm.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118