BOOK VURDERING
Book vurdering

Sophienlund Alle 2-4  
3250 Gilleleje

Boligtype: Landbrugsejendom
Bolig / erhv./ kld. / grund:328 / 2.620 / 70 / 125.679 m²
Antal rum:7
Byggeår:1907
Kontant:35.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md:5.390 kr.
Sagsnummer:99LE-000639
Energimærkning:

Ferlegården – Een af de smukkeste hesteejendomme i Nordsjælland!

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

På en attraktiv adresse i Nordsjælland mellem Hornbæk og Gilleleje, finder man denne markante liebhaverejendom fra 1907 med historisk charme og 12,5 hektar land. Ejendommen ligger lige op af Gilleleje Golfbane og Sophienlund Gods.

Vi har med den perfekte hesteejendom at gøre grundet den fantastiske store ridehal, som er i en rigtig god stand og har den perfekte størrelse.

Grunden har mange aktiver, blandt andet 7 ferielejligheder (med en årlig lejeindtægt i omegnen af 1 mio. kr.), ridehus og en stor udhusbygning. Endvidere er der i forbindelse med den smukke beboelsesbygning og gårdsplads eksklusive lokaler med smukke klinkegulve, som er ideelle til udstilling/salg af biler, kunst, interiør eller helt andre formål. Samtidigt er der mulighed for at etablere yderligere lejligheder/ferieboliger.

Igennem årene er hovedbygningerne sirligt renoveret og er smagsfuldt indrettet med respekt for dens tid og klassiske dyder og samtidig en brug af de mest eksklusive materialer.

Ejendommen har kamtakkede gavle, sortglaseret tegltag, støbejernslåger og flere terrasser med udsigt til den omkringliggende natur og golfbane og en yderst betagende parklignende have og en smuk gårdsplads.

Beboelsesbygningen, som rummer 328 m2 byder bl.a. på:

- Hall med trappe til 1. sal

- Stort køkken/alrum

- 3 fantastiske stuer en suite, der skal opleves

- 2 store badeværelser

- Møblerbar repos

- 4 soveværelser

Den ideelle ejendom for køberen, der ønsker et domicil udover det sædvanlige og kan se den økonomiske fornuft i udlejning af ferielejlighederne, ridehus og stald. En markant og fabelagtig ejendom i det nordsjællandske.

Kontakt Lars Elbæk 4026 0443 for yderligere interesse eller fremvisning