BOOK VURDERING
Book vurdering

Harreshøjvej 13  
3080 Tikøb

Boligtype: Lystejendom
Bolig / erhv. / grund:375 / 198 / 48.636 m²
Antal rum:6
Byggeår:1800 / 1992
Kontant:18.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md:13.785 kr.
Sagsnummer:99HV-000850
Energimærkning:

Lystejendom med egen skov og sø

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Velkommen tilbage i tiden og ind i én af Morten Korchs fortællinger, sådan føles det når man ankommer til denne smukke, trelængede lystejendom. Her er tale om en ejendom af enestående karakter - perfekt til liebhaveren, som ønsker fuldkommen privatliv omgivet af landlig idyl og fantastiske naturrigdomme.

Ejendommen fra 1800 fremtræder som et velbevaret refugium for enden af den lange, snoede indkørsel, omend beboelsen løbende er renoveret med respekt for den oprindelige stil. Særligt stråtaget og de småsprossede vinduer cementerer det fortidige ophav, ligesom gårdspladsen af toppede marksten med et højt, gammelt træ i midten bidrager til den romantiske stemning. Imidlertid tilsmiles I af moderne løsninger samt et væld af udfoldelsesmuligheder i den 523 kvadratmeter store ejendom, og ude kan I fornøje jer i den opvarmede saltvandspool.

Grunden består af knap fem hektar, hvor skoven danner en naturskøn kulisse om den parklignende have. Og så er det betagende syn af solnedgangen over vandspejlet på søen formentlig dråben, der får købelysten til at flyde over.

Kort om ejendommen:

Indbydende lystejendom

Egen skov og sø

Udendørs, opvarmet saltvandspool

Parklignende have

Carport og garagebygning

Stort værksted

Fem soveværelser inklusiv forældresektion

To badeværelser

Walk-in-closet

Kontor

Bryggers

Køkken-alrum med pejs

Stue med franske døre til terrassen

Store, uudnyttede rum på førstesalen

Naturskøn beliggenhed

Kort afstand til Tikøb og Hornbæk

Beliggenheden kendetegnes af storslået natur, og der er samtidig kun omtrent én kilometer til skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i Tikøb. Ydermere er matriklen velplaceret tæt på livet og stranden i Hornbæk, og det er tilsvarende nemt at køre til København.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118