BOOK VURDERING
Book vurdering

Stormgade 10C, 3  
1470 København K

Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig :291 m²
Antal rum:4
Byggeår:1650 / 1981
Kontant:14.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md:12.167 kr.
Sagsnummer:99HV-000822
Energimærkning:

Penthouselejlighed i Holsteins Palæ - uden bopælspligt!

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Sjælden udbudt liebhaveri med masser sjæl og historie. En Penthouselejlighed i Holstein Palæ fra 1650. Lejligheden er uden bopælspligt (kan anvendes eller lade være) og rummer 291 m2, 3 store soveværelser (eller 2 stuer og 1 soveværelse), 2 badeværelser og et stort, lyst køkken / alrum og stue. Ejendommen er beliggende i det ældste kvarter i København K - lige ved Christiansborg Slot, Thorvaldsens Museum og Nationalmuseet. Hele området emmer af en særlig stemning og enestående arkitektur. 

Lejligheden er med gamle rustikke, bærende bjælker - åben, moderne planløsning, massive plankegulve og håndmalet snedkerkøkken. Her er man på toppen af Holsteins Palæ med udsigt over Københavns betagende tårne og tage.

Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer – alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret. Facaden mod Stormgade er bragt tilbage til dets oprindelige udtryk, hvor facader var farverige, og hvor de københavnske bygherrer kiggede mod Frankrig og Versailles for inspiration. Holsteins Palæ stråler nu igen med to farver på facaden, der giver dybde og fremhæver udsmykning, vinduerne med de udvendige smukke beslag er blevet malet okkergul, der er blevet genetableret kviste i tagryggen baseret på gamle tegninger, de store ikoniske statuer ved tagfoden er renset ned, og den store egetræsport stråler i samme okkergule farve.

En helt usædvanlig smuk og sjælden udbudt Palæejendom, der er svær at finde lignende, selv på det internationale marked.

NB! Alm. husdyr tilladt

Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 for en fremvisning