BOOK VURDERING
Book vurdering

Nordvestvej 15  
3360 Liseleje

Boligtype: Fritidshus
Bolig / grund:159 / 3.218 m²
Antal rum:6
Byggeår:1979
Kontant:20.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md:5.694 kr.
Sagsnummer:99FE-000843
Energimærkning:

Gennemført sommerhus i første række - HELT privat og uden indblik

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Der hersker en ganske særlig og charmerende stemning på Nordvestvej 15 i Liseleje. Her møder man et top gennemført sommerhus - helt privat og uden indblik i 1. række. Huset har den smukkeste panoramaudsigt mod vandet og ligger som en lomme i skrænten, der giver læ uagtet, at man befinder sig helt ved vandet.

Sommerhuset er opført i træ med småsten på taget, der omkredses af lækre terrasser i sandsten og en 3.218 m2 stor grund med smuk beplantning. Der er to gæstehuse, hvoraf det ene er med køkken, stue, bad og værelse. Endvidere er der en garage - alt er i samme byggestil og fremstår med bl.a. gulvvarme, smukke vinduer mv.

Om ejendommen:

- Sommerhus med havudsigt

- God plads til gæster

- Tre værelser

- To køkkener og badeværelser

- Velholdt og flot stand

- Grund i flere niveauer

- Spabad med smukt kig til himlen

- Egen trappe til vand og strand

Fra det private strandstykke kan man forkæle sine badegæster med det klareste vand og ren sandbund. Liseleje er en gåtur væk og Hundested, hvis havn har mange skønne spisesteder kan nåes på cykel. Generelt har området det bedste badevand på hele Nordkysten og man er ikke langt fra Lynæs Surfcenter, som har mange aktiviteter for hele familien. Både Kikhavn og Torup er desuden et besøg værd og plantagen på Melby Overdrev byder på imponerende gåture i et landskab som minder om Skagen i miniformat.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118