BOOK VURDERING
Book vurdering

Løvfaldsvej 16  
3460 Birkerød

Boligtype: Villa, 1. fam.
Bolig / erhv./ kld. / grund:271 / 486 / 156 / 55.489 m²
Antal rum:8
Byggeår:1909 / 1981
Kontant:45.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md:13.901 kr.
Sagsnummer:99FE-000766
Energimærkning:

Spektakulær lystejendom med sydvendt søudsigt over Furesø

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Denne enestående lystejendom for enden af lindealléen kan bryste sig af en betagende beliggenhed ved Furesøens nordlige bred. Således ligger vandet i direkte forlængelse af den parklignende have, og søen udgør samtidig en fredfyldt kulisse.

Ejendommen er opført i 1919 af møbelsnedker Julius Damgaard, som skabte denne formfuldendte trelængede bygning midt i naturskønne omgivelser. Det er et arkitektonisk veludført værk med hvidpudset facade og rødt tegltag, der fremstår symmetrisk og dertil prydet af flotte finesser. Ejendommen har gennemgået større ombygning i 1981 og 1997. 

Beboelsen udgør 271 kvadratmeter foruden en 156 kvadratmeter stor kælderetage. Inden døre er dekorationerne videreført blandt andet med udskæringer og stukkatur i loftets kanter og rosetter. Stueetagen rummer lyse opholdsmiljøer, mens førstesalen er allokeret til værelser og badeværelser. Heriblandt er der indrettet et ideelt forældresoveværelse med adgang til et walk-in-closet, eget badeværelse og altan.

- Fire stuer en suite

- Køkken med stor ø

- Gæstetoilet i stueplan

- Fire værelser

- To badeværelser

- Walk-in-closet

- Stor kælderetage

- To brugbare længer

- Parklignende have

- Naturrig egn ved Furesø

Kælderetagen byder på seks disponible rum, et fyrrum og et badeværelse. På hver side af hovedhuset står længerne til rådighed med et væld af gode rum samt en stald og en garage med værksted. Haven er åben mod vandet og velanlagt med blandt andet rododendronbuske. I får ligeledes glæde af en solrig fliseterrasse, der orienterer sig mod sydvest. Grunden er på fem hektar, hvoraf en del er græseng.

På ejendommen forefindes 10 skulpturer, hvoraf 5 kan medfølge efter aftalte med sælger. 

Omgivelserne er præget af naturens idylliske stemning med skov, eng og Furesøens vandspejl. Af den grund ses rådyr ofte i haven. Dertil hører en privat badebro, der kobler haven og vandet sammen. Trods den spektakulære natur, findes samtlige af byens tilbud i henholdsvis Stavnsholt og Bistrup blot et par kilometer fra matriklen.

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118