BOOK VURDERING
Book vurdering

Norsvej 7, 3 th  
1916 Frederiksberg C

Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig :89 m²
Antal rum:3
Byggeår:1979
Kontant:7.800.000 kr.
Ejerudgift pr. md:4.814 kr.
Sagsnummer:99FE-000631
Energimærkning:

Penthouselejlighed med udsigt til søerne, privat tagterrasse, elevator og privat parkeringsplads

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

På det vestlige hjørne mellem de to afsnit af Sankt Jørgens Sø - i den absolutte midte af København, ligger denne enestående lejlighed. Fra den hævede placering i tredjesalsniveau er udsigten til vandet ganske enkelt fabelagtig, og hertil kommer tillige nogle af hovedstadens mest karakteristiske bygningsværker til syne, uanset om I står på tagterrassen eller opholder jer i stuen. Planetariums særprægede arkitektur ses ved søbredden mod syd, og på den modsatte side er det Kay Fiskers og C.F. Møllers bredt anerkendte Vestersøhus, som indtager panoramaet. Fredag aften lyser fyrværkeriet fra Tivoli himlen op bag Rådhusets spir.

Boligens æstetik er gennemført. Dette kommer blandt andet til syne ved de smukke, massive ahorngulve, og i køkken-alrummet er det særligt det snedkerfremstillede køkken fra 2018, der tiltrækker sig opmærksomheden. Træets varme glød ledsages af en kridhvid Corian-bordplade. Også garderobe- og skabsløsningerne i henholdsvis soveværelset og entréen er værd at bemærke.

Info om boligen:

- Imponerende udsigt

- Privat Tagterrasse med udsigt til søerne

- Elegant snedkerkøkken i eg fra 'Køkkensnederen' 

- Eksklusive materialer

- Stort køkken-alrum

- Soveværelse med garderobe

- Kontor

- Gæstetoilet og badeværelse

- Privat parkering i kælderen (udgift inklusiv i fællesudgift)

- Elevator

Just foran hoveddøren åbenbarer byens ufattelige rigdomme sig. Alt fra kulturinstitutioner af internationalt format til nichebutikker i alle afskygninger finder I i nærområdet, og på samme måde er udbuddet af velrenommerede restauranter og caféer stort. Grønne parker og historiske landemærker ligger nærmest rundt om hjørnet, og samtidig er der i de nære omgivelser sørget for alle former for praktiske fornødenheder.

NB! Lejligheden er umøbleret og fremstår derfor tom

Bestil fremvisning online eller kontakt ELBÆKS på 7020 1118