BOOK VURDERING
Book vurdering

Svanemøllevej 62  
2900 Hellerup

Boligtype: Villa, 1. fam.
Bolig / kld. / grund:274 / 146 / 910 m²
Antal rum:9
Byggeår:1907 / 2020
Sagsnummer:99FE-000536
Energimærkning:

Gennemført palæejendom i Ambassadekvarteret i Hellerup

ELBÆKS Ejendomsmægler - din kompromisløse Liebhavermægler

Gudsbenådet palæejendom opført i 1907 og gennemrenoveret i perioden 2016-2020. Ejendommen er beliggende i det meget eftertragtet Ambassadekvarter i Hellerup nærmere betegnet: Svanemøllevej. Et smukt, trygt og børnevenligt kvarter tæt på de bedste skoler, indkøb og København. 

Ejendommen er gennemgribende renoveret og rummer i dag en luksusbolig for den kræsne køber, der vægter smukt design, funktionalitet, kvalitetsbevidste materialer og en sjælden kompromisløshed.

Ejendommen består af 4 plan: stue, 1. sal, 2. sal og en overdådig underetage/kælder. 

Underetage/kælder: Den mest gennemførte kælder i mands minde. Her er ALT lavet til perfektion og en grad af gennemførthed, som ikke er set magen til. 

Underetagen med egen indgang, er på 146m2 som er med 3 store anvendelige 'værelser' (disponible rum), lækkert køkken/alrum og smagfuldt badeværelse samt godt vaskerum. 

Kælderen er godkendt som erhvervsareal. Ønsker køber ikke erhverv kan det naturligvis ændres til almindelig kælderareal.

Kælderen er udstyret med Danfoss link intelligent varme styring. Der er gulvarme overalt som styres via telefon via Danfoss link app eller via stationær enhed på væg i køkken alrum. Danfoss Link system er derudover også i resten af ejendommen.

I forbindelse med udgravning og renovering af kælder - er der udført nyt kloaksystem med skybrudssikring, rottespærre, radonsikring, højvandslukke mv. – herudover er der etableret ny brønd med brøndalarm. 

Vinkælder: I den smukke og yderst eksklusive underetage er der etableret en spektakulær vinkælder fra 'Vintage Keeping' med køleaggregat og soundsystem.

Stueplan: 3 smukke stuer, åbent køkken/alrum og med direkte udgang til solrig, stor og ugeneret terrasse. Køkkenet er fra Boffi og brasiliensk marmorblok. 

Stuen er prydet med den smukkeste håndlavet åben trappe med inspiration fra Celine konceptbutik i Paris. 

1. sal: Masterbedroom med tilhørende walk-in og med direkte udgang til balkon. Endvidere børneværelse og stort badeværelse.

2. sal: 40 geniale m2 med klimaanlæg og gulvvarme.

Udendørs: Haven er tegnet og opført af firmaet 'Living Walls' og der er etableret lyskilder i bedene, som oplyser haven om aftenen og om vinteren. 

Store sydvendt terrasse med sol fra middag til sen aften. Under terrassen er der ca. 100 m2 opbevaringsrum til havemøbler, græsslåmaskine mv. 

Garage / skur – 25 m2. Garage er opført med elektrisk port og med klimaanlæg.

Ejendommen er omkranset af en smuk, markant nyrenoveret mur. 

Alarmsystem: Der er intelligent video/dørtelefonanlæg fra Tyske Siedle både i hovedhus og i kælder.

Kort sagt - perfektion får en ny betydning i denne pragtejendom. Skal opleves

NB! Ejendommen fremstår umøbleret 

Kontakt ELBÆKS for fremvisning 7020 1118