Stor Palæejendom ved Bernstorffsparken

 
Arkitekturen, huset størrelse, de mange værelser, den store grund, de udvendige istandsættelser og adressen tæt på de grønne arealer og byen gør denne ejendom til noget helt exceptionelt. Udvendigt præsenterer alt sig nylavet, og fra 2022-2023 blev der skiftet tag, vinduer og pudset facade.

Ved ankomst bliver man mødt af en storslået palæejendom med hvidpudset facade, sort tegltag og sorte dannebrogsvinduer, der sammen skaber et harmonisk udtryk. Den vældige indkørsel har plads til mange biler, og både denne samt haven er nyanlagt. Hertil følger videre en kæmpestor terrasse, der vender perfekt i forhold til aftensolen. En velanlagt græsplæne bidrager til idyllen, mens det hele indrammes af høje træer og varieret beplantning. 
 
Indenfor breder en mageløs stemning med herskabelige undertoner sig i form af store, højloftede rum og et enestående lysindfald, der strømmer ind gennem de flotte vinduespartier. Stuklofter, høje paneler, fritlagte loftsbjælker og mange andre yderst fine detaljer er gennemgående elementer. Hvor det udvendige står usædvanligt skarpt og moderne, trænger villaen indvendigt til en opfriskning med potentiale for at istandsætte efter 2024-ønsker. Her får man en unik mulighed for at sætte sit eget præg på en betragtelig villa, der kan rumme den store familie med børn – fra de helt små til de helt store.
 
Palæet på 468 m2, breder sig over tre etager foruden en underetage på 224 m2. Med exceptionelt mange badeværelser og soveværelser kan ejendommen rumme den store familie i forskellige aldre. De små børn får soveværelser på førstesalen i nærheden af forældrene. Som de bliver ældre og ønsker mere privatliv, er der også rigelig mulighed for teenageafdeling enten på 2. sal eller i kælderen. Hernede er der også vinkælder. Betragtelige stuemiljøer samler familien til hverdag og til selskaber, og den pragtfulde havestue giver kig til havens grønne oase.
 
Ejendommen er til jer, der ynder at gå ture i Bernstorffsparkens naturrige omgivelser. Den familievenlige beliggenhed er karakteriseret af nærhed til smuk natur, mens byens tilbud er let tilgængelige. Adressen ligger tæt på nogle af landets bedste skoler og kysten ved Charlottenlund Strandpark og et væld af tilbud på Jægersborg Allé og København. 
 
Palæet i korte træk:

 • Smuk, markant ejendom på 468 m2
 • Stor grund med tæt beplantning
 • Nyrenoveret udvendigt
 • Stor indkørsel med plads til mange biler
 • Kæmpe terrasse med aftensol’
 • Plads til den store familie med børn i mange aldre
 • 4 soveværelser på førstesalen – flere med egen balkon 
 • 4 badeværelser og 2 gæstetoiletter
 • Store, højloftede rum med enestående lysindfald
 • Høj og yderst brugbar ‘kælder’ 
 • Super fed 2. sal
 • Potentiale for indvendig istandsættelse efter 2024-ønsker

 
Beliggende nær Bernstorffsparken og nogle af landets bedste skoler 

Parkovsvej 6,
2820 Gentofte
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 468 / 224 / 1.791 m²
Antal rum: 9
Byggeår: 1935
Kontant: 29.800.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 25.841 kr.
Sagsnummer: 990000328
Energimærkning: B

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler