Vandkant til salg på Gl. Strandvej – Uden Bopælspligt!

 
Vandkant til salg er ingen overdrivelse her på Gl. Strandvej 1a, hvor huset er perfekt placeret i 1. række. Der er panoramavue ude såvel som inde, og grænsen mellem grunden og de blå bølger i Øresund er nærmest ikke-eksisterende. Huset fra 1850 var oprindeligt et fiskerhus, men 2022/2023 er det blevet komplet gennemrenoveret og står i dag skarpt med rene linjer og en genial planløsning, der får det bedste ud af hver en kvadratmeter og den uvurderlige udsigt. Der er ikke en finger at sætte på det æstetiske udtryk eller komforten, hvor gyldne armaturer, smukke, brede plankegulve og snedkersnilde fra Just Wood skaber en rød tråd. Når vind og vejr viser tænder, er der udvendige rulle skodder for vinduerne, der beskytter mod salt og vand. Huset er det perfekte get away med et åbent opholdsmiljø, tre soveværelser og et badeværelse foruden et udhus med vaskefaciliteter. Terrassen og altanen orienterer sig naturligvis mod vandet i øst, og man kan nærmest hoppe fra kanten af terrassen og lige ud i vandet. Foldedørene mellem stuen og terrassen kan åbnes helt op og give frit udsyn og adgang til havet. En dejlig, overskuelig grund og kun med Grunden er skærmet af for indkig til begge sider, hvoraf der i øvrigt kun er naboer på den ene og Babylone Strand på den anden. Bare få hundrede meter fra dette unikke hus uden bopælspligt ligger Louisiana Museum of Modern Art. Derudover er man omgivet af store skovområder og udsøgte spisesteder, og der ligger med andre ord altid en finkulturel oplevelse på lur i dette fantastiske område. En tur til København klares på under 30 min.
 
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse 

Gl Strandvej 1A,
3050 Humlebæk
Boligtype: Villa
Bolig / grund: 92 / 241 m²
Antal rum: 4
Byggeår: 1850 / 1988
Kontant: 12.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 6.942 kr.
Sagsnummer: 990000306
Energimærkning: D

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler