Idyllisk landejendom til renovering 

 
På en blind sidevej til Stumpedyssevej – omgivet af åbne vidder og egen jord, der i alt tæller 12,5 hektar med skov, søer og marker – er denne gamle gård i landlig idyl omdrejningspunktet. De utroligt charmerende, stråtækte bygninger med bindingsværk kan dateres tilbage til 1868 og står i dag klar til en større renovering, hvorefter drømmen om livet i landlige omgivelser kan realiseres.
 
Naturen er en umiskendelig faktor for beliggenhedens fortrin, og man mærker freden og roen overalt. Stumpedysse Hegn, Tokkekøb Hegn, Hørsholm Golf og Sjælsø Lund med søen af samme navn i forlængelse er blandt de imponerende naturområder, som omgiver matriklen. Således er der rig mulighed for at udforske alt fra ridestier og smukke løberuter til jagten på en hole-in-one. De mere gængse fornødenheder såsom skole, indkøb og motorvejsnettet (20 min til Kbh.) er inden for en radius af fem kilometer. Ejendommen har 360 graders udsyn til egen jord hele vejen rundt om gården.
 
Stuehuset byder på en spændende indretning og en autentisk karakter, hvor bondehusstilen er intakt med sprossevinduer, plankegulve, synlige loftsbjælker og franske døre, der forbinder stuerne. Der er frie tøjler til at renovere, modernisere og i det hele taget præge ejendommen i den retning, man ønsker, både i forhold til funktionalitet og æstetik.
 
Foruden stuehuset med spisekøkken, to stuer, fire soveværelser, to badeværelser, gæstetoilet og kælder rummer udbygningerne gæstebolig, lade, staldbygning og kontorfaciliteter.
 
Til den 12,5 hektar store matrikel hører egne søer, marker,en parklignende have samt et lille “fritidshus”, ca 500 m fra hovedhuset.
 
Ejendommen i korte træk:

 
227 kvm højloftet stuehus
398 kvm udbygninger
12,5 hektar jord
Renoveringsmoden, idyllisk landejendom
Fantastiske omgivelser 
Gæstebolig, lade, staldbygning, kontorfaciliteter, fritidshus og uanede muligheder
 
Kontakt ELBÆKS for yderligere interesse på 7020 1118 / info@elbaeks.dk

Pilekærvej 2, 4
2970 Hørsholm
Boligtype: Boliglandbrug
Bolig / kld. / grund: 262 / 26 / 125.470 m²
Antal rum: 6
Byggeår: 1868
Kontant: 25.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 5.825 kr.
Sagsnummer: 990000264
Energimærkning: D

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler