Falkonergården er et gammelt bindingsværkshus fra 1670 og dermed blandt de ældst bevarede bygninger på Frederiksberg. 

 
Har du en drøm om at bo i et hjem med masser af sjæl, charme og historie – så kan drømmen realiseres her i denne enestående og helt unikke ejendom på Frederiksberg. Et stort, indflytningsklart Byhus på 216 m2 med en særpræget rigdom og historie og med egen, aflukket have og privat parkeringsplads i gården.
 
Ejendommen blev i sin tid opkøbt af Christian den V. til opdræt af falke og var i mange år hjemsted for de majestætiske fugle, der blev brugt til jagt og som gaver for goodwill til andre kongeriger i Europa. I årenes løb er ejendommen ombygget flere gange og har ændret karakter, og en stor del af historien fortælles gennem de mange stilarter, som har præget udtrykket. C.A. Feilbergs ombygning af huset i senklassicisme omkring 1842 indførte en yderst moderne havestue i pompejansk stil med et hidtil ukendt og meget sjældent og smukt loftsmaleri af guldaldermaleren Købke.
 
Ejendommen er restaureret og gennemrenoveret fra 2019-2023, hvor bl.a. Center for Bygningsbevaring i Raadvad, har været med inde over. Alt, som kunne reddes og bevares, er blevet reddet og nænsomt restaureret, hvilket også har resulteret i, at denne kulturhistoriske perle i 2023 blev Bygningspræmieret af Frederiksberg Kommune.Den ind- og udvendige restaurering af bygningen er projekteret af arkitekt MAA Søren Vadstrup, Forskningslektor, indenfor bygningsbevaring på Det Kongelige Akademi, og restaurering af stueetagen er gjort efter alle kunstens regler i samarbejde med konservator Anne Jonstrup Simonsen fra København Konservator. Hun har restaureret og konserveret loftet, det famøse loftsmaleri som er udført af selveste Christen Købke, og den dybe, grønne farve og guldokker på væggene i havestuen.
 
Restaureringen er udelukkende sket med brug af de samtidige, klassiske byggematerialer, såsom trætjære, limfarve til bindingsværk, kalkmaling til vægge og lofter og linoliemaling til døre og vinduer.
 
De vinduer og døre, der ikke kunne reddes, er blevet erstattet af nye fra Bøjsø, hvor alle vindues- og dørbeslag er håndsmedet i esse.
 
Falkonergården kort fortalt:
 
Gennemrenoveret og med komplet nyt tag, kviste, nyt el og vvs og gulvvarme over alt 
2 badeværelser,
3 store soveværelser
2 store stuer med direkte udgang til egen, aflukket have 
Køkken / alrum med brændeovn
Stort bryggers
Privat parkeringsplads i gården

Falkoner Alle 114A,
2000 Frederiksberg
Boligtype: Villa med ejerlejlighedsstatus
Bolig / grund: 216 / 439 m²
Antal rum: 6
Byggeår: 1858 / 2023
Kontant: 35.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 7.540 kr.
Sagsnummer: 990000258
Energimærkning: B

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler