Stor lejlighed på Langelinie Allé med komplet uhindret vandudsigt, elevator, p-kælder og tagterasse

 
Den bedste lejlighed – på den bedste beliggenhed! På en af Københavns absolut mest eftertragtede adresser udbydes nu denne autentiske og velholdte lejlighed, som ligger højt hævet over byens tage og i første parket med et 180 graders, uhindret vue over havneindløbet. Beliggenheden er ganske enkelt uovertruffen. Man vil opdage kulissen ændre sig markant fra højlys dag, hvor det spejlblanke vand akkompagneres af Kongeskibet og vandflyveren, til det funklende lys i byen overtager scenen ved aftenstid og skaber en ganske særlig atmosfære. Foruden vandet, der er den evige sværvægter i beliggenhedsklassen, har man en fortryllende udsigt mod Marmorkirken, Kastellet og Holmen. Dertil er der få minutters gang til gastronomi i særklasse på den 2-stjernede Michelin-restaurant Koan, ligesom alle øvrige herligheder på Østerbro og i Indre By er inden for kort rækkevidde.
Den moderne, arkitektoniske ejendom fra 1997 er kendetegnet ved sit valg af kvalitet og strømlinede design. De vældige vinduespartier samt en fransk altan indkapsler på fornem vis omgivelserne både i syd og vest. Således vælter det naturlige lys indenfor og giver udhindret vandudsigt fra stuerne, værelserne og køkkenet. Lejligheden har endvidere to badeværelser og står i original stil, hvilket åbner op for at præge hjemmet efter smag og behag. Til ejendommen hører også muligheden for at tilkøbe en privat parkeringsplads i en aflåst parkeringskælder, og der er dørtelefon, elevator og generelt stor sikkerhed. På toppen af bygningen er der en stor fælles tagterrasse, hvor horisonten kun yderligere udvides. Herfra kan man skue over Østerbro, Indre By, Refshaleøen, Trekroner Fort, Operaen og meget, meget mere. Her får man det bedste fra begge verdener – en enestående beliggenhed i rolige omgivelser og uhindret panoramaudsigt over vandet forenet med nærheden til det pulserende byliv.
 
Kontakt ELBÆKS for yderligere interesse på 7020 1118 / info@elbaeks.dk 

Langelinie Allé 3, 3
2100 København Ø
Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig / grund: 157 / 6.832 m²
Antal rum: 4
Byggeår: 1997 / 0
Kontant: 13.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 11.120 kr.
Sagsnummer: 990000234
Energimærkning: C

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler