Duplex ejerlejlighed – Frederiksberg C – 385m2 under tag

 
I hjertet af Frederiksberg C finder man denne store ejerlejlighed, der fordeler sig over 4., 5. og 6. sal og dermed optager hele den øverste etage i den klassiske ejendom fra 1914. Med placeringen ved Danas Plads bliver man en integreret del af et alsidigt og arkitektonisk spændende kvarter, som ligger mange frederiksberg-borgere nært, og inden døre er der et utal af muligheder samt smukke, originale detaljer.Nuværende ejer har boet her i 27 år, hvilket tydeligt vidner om både bolig og beliggenhed. De to øverste etager er tilkøbt lejligheden, efter sælger flyttede ind, og der kan detekteres forskellige stilarter, som man dog med fordel kan strømline for en mere markant rød tråd. Fritlagte hanebånd og de oprindelige stikkontakter samt stukkaturen giver karakter til boligen. Der er tre store stuer samt fire soveværelser, og lejligheden egner sig til livsnyderparret, der drømmer om masser af plads, såvel som familien, der også får gode kvadratmeter. Planløsningen er åben for ændringer. Det meget store og nærmest boliglignende krearum er en fremragende tilføjelse til hjemmet og kan rumme et væld af forskellige funktioner – lige fra aktivitetsrum, syrum eller lignende. Hele tre altaner mod henholdsvis øst og vest giver mulighed for at følge solen dagen lang, og alle med et dejligt kig over hustagene.
 
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse

Carl Plougs Vej 3, 4
1913 Frederiksberg C
Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig / grund: 279 / 3.555 m²
Antal rum: 7
Byggeår: 1914 / 0
Kontant: 25.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 16.066 kr.
Sagsnummer: 990000219
Energimærkning: C

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler