HELT EXCEPTIONELT!

Engelsk landsted på en kæmpe dobbelt, parklignende grund med separat gæstehus

 
Velkommen til Rungsted Kyst og endnu vildere, nemlig Folehavevej, hvor denne storslåede pragtvilla i Engelsk Cottagestil er helt perfekt og privat beliggende på toppen af matriklen. Ejendommen, som er opført i 1937, står i dag flot istandsat inde som ude.

Ved ankomst bliver man allerede helt fortryllet af den magiske og lange indkørsel, som bliver oplyst med klassiske støbejerns lygtepæle og videre ind i den mageløse, parklignende have. Renoveringen er sket med største respekt for den oprindelige stil og æstetik, der kendetegner et engelsk landsted. Resultatet er forblændede med herskabelige detaljer såsom fyldningspaneler, radiatorskjulere, snedkererede løsninger og klassiske egetræsvinduer. Sildebensparketgulve, højt til loftet og masser af dagslys, der strømmer ind gennem de mange vinduespartier.

De 420 veludnyttede m2 fordeler sig med et snedkereret køkken med direkte udgang til det hævet terrasseområde, 3 stuer, en imponerende sittinghall, 5 soveværelser, 3 badeværelser og en entre med gæstetoilet og garderobe.

Udearealet er helt exceptionelt og råder over to store matrikler som til sammen næsten udgør 12.000 m2 grund. Grunden omkranses af den smukkeste, parklignende have med gammel, flot beplantning, høje træer og kæmpestore, farverige rododendroner. Her er man helt privat og ugeneret uden indkig fra hverken naboer eller nysgerrige blikke.

I tillæg er der tilknyttet en gæste-/tjenestebolig uden bopælspligt med 2 soveværelser, eget bad, køkken og en stue. Boligen kan også bruges som sommerhus, gæstehus, villa til bedsteforældre eller til de store teenagere.

Et udpluk af Folehavevej 143a & 145:

 • Næsten 12.000 m2 grund
 • 2 separate grunde, den ene uden bopælspligt
 • 420 m2 istandsat pragtvilla i engelsk cottagestil
 • Entre, gæstetoilet og en sittinghall
 • 5 soveværelser og 3 badeværelser
 • Høj kælder med mange muligheder
 • Perfekt beliggenhed ved Øresund, Vedbæk Havn og grønne områder
 • Nyt jordvarme anlæg

Ejendommen kendetegner Rungsted Kyst, som det var i gamle dage med kæmpestore grunde og pragtvillaer. Der findes ikke andre grunde i denne kaliber, og her får man en unik ejendom fra en svunden tid, før grundene blev opdelt og udstykket. En ejendom, der skal opleves.

Fra ejendommen er der gåafstand til både Øresund og Folehavens grønne omgivelser, ligesom man er tæt på Vedbæk Havn. Børnene kan få deres dagligdag på Rungsted Skole, som de kan cykle til ad via stisystemer. Nyd weekendens frokoster på den hyggelige promenade ved Rungsted Havn et par kilometer væk, eller kør ind til Hørsholm Midtpunkts mange butikker.

Folehavevej 143A og 145,
2960 Rungsted Kyst
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 536 / 174 / 11.939 m²
Antal rum: 9
Byggeår: 1937 / 1958
Kontant: 57.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 31.744 kr.
Sagsnummer: 990000132
Energimærkning: D

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler