Imponerende herskabslejlighed på 268 m2 i Nyhavn

 
I den bedste del af Nyhavn ligger en fredet ejendom med pudset og rødmalet murværk fra 1755. Man forlader pulserende Nyhavn via den sorte port og bydes straks varmt velkommen i den hyggelige fælles baggård, som er smagfuldt indrettet og med Eventyrenes Klub som nabo.Mezzaninlejligheden i Nyhavn 53 er unik med den smukkeste udsigt over kanalen fra flere stuer og værelser og den centrale beliggenhed til trods ånder der fred og ro.
 
Lejligheden er gennemgribende renoveret med højeste kvalitet i materialevalg. Køkken-alrummet er således udstyret med elementer i wenge samt et køle-, fryse- og vinskab fra SubZero, badeværelserne er bygget op med Ølandssten og der er Dinesen plankegulve i stort set alle rum. Der har samtidig været stillet skarpt på bevarelse af lejlighedens talrige unikke, originale detaljer, herunder smukke, høje træpaneler, og loftshøjden er på intet mindre end 3,5 meter.
 
Lejligheden indeholder entre, en imponerende lounge samt bibliotek, et stort køkken-alrum, 2 værelser, et master bedroom med walk-in closet samt et stort badeværelse med både kar og bruseniche. Yderligere byder boligen på en separat teenage/gæsteafdeling med eget badeværelse samt et kombineret bryggers og vinrum samt en privat og ugenert terrasse. 

Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse

Nyhavn 53
1051 København K
Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig / grund: 268 / 803 m²
Antal rum: 8
Byggeår: 1755 / 2013
Kontant: 19.800.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 15.294 kr.
Sagsnummer: 990000123

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler