Lystejendom på 5,2 hektar i Hørsholm

En exceptionel og gennemført lystejendom i de smukkeste omgivelser. Ejendommen er beliggende på mere end 10 tønder lander, lidt vest for Hørsholm, i ét af kongerigets mest attraktive landzoneområder. Her er i særdeleshed er en smuk, frodig og rå natur.

Ved ankomst bliver man mødt af en stor, smuk og markant kobberbeklædt port, som åbner op mod alléen, der flankeres af tårnhøje, faconklippede taks - klassisk, engelsk anlægsstil, som præger hele grunden. Hertil følger videre stramt tilrettelagte terrasser, en tennisbane og en opvarmet swimmingpool. Store græsplæner bidrager til parkoplevelsen, mens det hele indrammes af gamle, høje træer - blandt andet hassel. Andre steder står et hav af æbletræer, der udgør en egentlig plantage, mens den romantiske sø er bosted for krebs. Det fredfulde landskab og den varierede, velovervejede beplantning skaber ligeledes gode vilkår for alskens vildt, der kan fodres ved de strategisk placerede, stråtækte foderstationer.

Ejendommen på  Stumpedyssevej 13 er hovedattraktionen og den præsenterer sig med hvidpudset facade og stråtag med kobberrygning. Den samme gennemførte og ensartede stil ses på havepavillonerne og foderanordningerne. En formfuldendt skulptur af Tage Andersen knytter garagen sammen med villaen. De to fremtræder således som en harmonisk helhed. Huset er opført i 2009 i de bedste kvalitetsmaterialer og rummer 444 etagemeter. 

Her er et lille udpluk
 
 • Privat indkørsel med stor port
 • Lang indkørsel med asfalt og slotsgrus 
 • Engelskinspireret haveanlæg
 • Tennisbane
 • Opvarmet swimmingpool 
 • Kunstværker af Tage Andersen
 • Rigt dyre- og fugleliv
 • 5,2 hektar jordtilliggende
 • Helt ugeneret


Beliggenheden er karakteriseret af fredfyldt, landlig idyl og naturrigdomme, omend byens tilbud er let tilgængelige. Godt én kilometer i vestlig retning støder man på Tokkekøb Hegn, som mod nord overgår til Store Dyrehave, mens det stemningsfyldte handelsliv i Hørsholm er til rådighed en kort køretur østpå. Her tilgår man desuden motorvejen mod København foruden kysten, strandene og havnemiljøet ved Rungsted.
 
Der er også mulighed for leje af ejendommen. Månedlig leje kr. 200.000,00 excl. forbrug. 

Kontakt ELBÆKS på +45 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse
Stumpedyssevej 13,
2970 Hørsholm
Boligtype: Villa
Bolig / erhv. / kld. / grund: 408 / 127 / 146 / 52.692 m²
Antal rum: 10
Byggeår: 1964 / 2009
Kontant: 55.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 11.002 kr.
Sagsnummer: 990000093
Energimærkning: C

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler