Imponerende renoveret domicil i Ambassadekvarteret
 
Denne mastodont af en ejendom er placeret midt i det sublime Ambassadekvarter i Hellerup på Svanemøllevej. Hver en kvadratmeter er gennemgribende renoveret og materialevalget samt detaljeorienteringen har taget de mange kvadratmeter til nye højder.
I dag bliver ejendommen primært brugt til erhverv, men der mulighed for at lave det hele om til beboelse eller en kombination af de to. Derfor foreligger der også en alternativ planløsning, hvor man kan se, hvordan man evt. kunne indrette sig, hvis man ønsker at benytte det som et hjem.
 
Den imposante ejendom fra 1917 bærer tydeligt præg af nationalromantikken med noter fra nyklassicismen og nybarokken, som blomstrede i denne periode. En enkel facadeudsmykning med stor akkuratesse akkompagneres af småsprossede vinduer, en uforlignelig symmetri og et valmet tag.
 
Ejendommen består af hovedhus, som indeholder stueetage, 1. sal, 2. sal, som i dag bliver anvendt som en separat penthouselejlighed og en overdådig underetage med en eminent loftshøjde og standard. Dertil kommer den tilstødende sidebygning / ’tjenestebolig’ med separat indgang, køkken, bad, stue og værelser.
 
Inden døre er der en formidabel lyssætning, en imponerende loftshøjde og mange fine, oprindelige detaljer, som er nænsom istandsat. Resultatet er en istandsat ejendommen til perfektion med de ypperligste materialer og moderne komfortløsninger. Matriklen er af en helt særlig kaliber med adgang til den aflåste indkørsel via en port. Udearealet er sirligt vedligeholdt, ugeneret og privat.
 
Velkommen til en tilbagetrukket på en eksklusiv vej med gåafstand til offentlig transport, indkøb, grønne åndehuller samt stranden og ikke mindst en lang række velrenommerede skoler.  
 
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse
Svanemøllevej 16,
2100 København Ø
Boligtype: Villa
Bolig / erhv. / kld. / grund: 705 / 294 / 191 / 1.565 m²
Antal rum: 20
Byggeår: 1917 / 0
Kontant: 55.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 26.716 kr.
Sagsnummer: 990000068
Energimærkning: D

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler