Strandvejsvilla med egen badebro, underjordisk garage og bil-elevator

 
Den vildeste ejendom i Vedbæk er denne på Vedbæk Strandvej 386. En strandvejsvilla i 1. række. Pragteksemplaret af en futuristisk villa i særklasse er fra 2019 og er indbegrebet af Vedbæk møder Los Angeles. Etagemeterene i beboelsen løber op i imponerende 640 – heraf er de 413 m2 beboelige. Ejendommen er opført i Petersen Tegl, der er gulvvarme overalt, pudsede akustiklofter og terrasser og badebro er i solidt og slidstærkt Azobetræ, mens de massive Dinesen-egetræsplanker med butterfly pryder under fødderne inden døre.Arkitekturen er slående og udført med et ufravigeligt fokus på funktionalitet, æstetik og horisonten mod øst, hvor himmel og hav næsten mødes og kun akkurat afbrydes af den svenske kystlinje. Stringent design, rene linjer og den genkendelig LA-stil er altoverskyggende, og på trods af det funktionalistiske og tenderende minimalistiske udtryk er der stadig masser af detaljer og akkuratesse. Eksklusiviteten kommer til udtryk flere steder. Ét er den fænomenale udsigt til det vuggende, blå vand i Øresund, der indrammes af de talrige, sortmalede vinduespartier og skydedøre. Herudover er der en ganske enestående feature, der virkelig skiller netop denne ejendom fra samtlige andre. En underjordisk garage med genveksanlæg og bil-elevator sætter ikke blot prikken over i’et, men er frontløber i boligens uniqueness og er en imponerende oplevelse i sig selv. Planløsningen er intet mindre end genial med åbent opholdsmiljø, hvor et stilrent Multiform-køkken med integrerede elementer har vandet i horisonten mod øst samt en stor stue med gaspejs og god plads til selskaber mod syd. Hjemmekontor, gæsteværelse, tre børneværelser og en kæmpe master suite, hvor man kan tage skumbad til kigget over Øresund, sikrer eminente rammer om enhver tilværelse. Der er også et anneks med værelse, tekøkken og bad til en eventuel au pair. Grunden ligger 4,18 meter over havoverfladen. Udearealerne indtages på de kæmpestore terrasser – der er både en tagterrasse og endnu en terrasse i niveau med stueplanet. To udebrusere sikrer en hurtig skyller efter en tur i Øresund via jeres egen badebro, og sommeren forlænges i begge ender i den store, geniale vinterhave på 71 m2.
 
Det perfekt hjem til Feinschmeckeren! Velkommen hjem!

Vedbæk Strandvej 386,
2950 Vedbæk
Boligtype: Villa
Bolig / kld. / grund: 413 / 227 / 2.189 m²
Antal rum: 9
Byggeår: 2019 / 0
Kontant: 85.000.000 kr.
Ejerudgift pr. md: 44.528 kr.
Sagsnummer: 990000051
Energimærkning: A

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler