Enestående lejlighed på 22. etage med uhindret udsigt i Carlsberg Byen 
 
Udsigt. Udsigt. Udsigt. Over hele København og mere til. Den himmelråbende udsigt fra 22. etage er fuldkommen fri og strækker sig ligeså langt øjet rækker og kan opleves fra samtlige rum i lejligheden. 
Lejligheden er på 156 kvadratmeter og med en ekstraordinær gennemtænkt planløsning og helt genial rumfordeling og kan derfor også rumme den store familie. Her er fire soveværelser, to badeværelser og et stort opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Denne fantastiske lejlighed er beliggende i Bohrs Tårn, som er opført i 2018. Her har man alle nutidens bekvemligheder, såsom bl.a. gulvvarme over alt, indbyggede skabe, store, lyse rum, elevator, p-kælder og en mageløs foyer. 
 
Bohrs Tårn er 100 meter højt og ligger i Carlsberg Byen, som bugner af ekstraordinære spisesteder, caféer og butikker, og det bedste af det hele er, at alt er inden for gåafstand. Carlsberg Byen har i 2009 vundet den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplan, så det er intet mindre end et verdensberømt masterpiece, man bliver en del af. Ældre bygninger og nye boliger ligger side om side, og i det umiddelbare nærmiljø har man Tapperitorvet og Humletorvet samt grønne åndehuller som eksempelvis J. C. Jacobsens Have.Skole, dagtilbud og Carlsberg Station er ligeledes inden for nær rækkevidde. Derudover er det et stort plus, at man er placeret lige mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro.
 
Kontakt ELBÆKS på 7020 1118 / info@elbaeks.dk for yderligere interesse
Bohrsgade 2, 22
1799 København V
Boligtype: Ejerlejlighed
Bolig / grund: 156 / 20.857 m²
Antal rum: 5
Byggeår: 2018 / 0
Ejerudgift pr. md: 7.180 kr.
Sagsnummer: 990000016
Energimærkning: A

Ønske om fremvisning

  Vi vil bestræbe os på at imødekomme din ønskede fremvisningsdato så vidt det er muligt.

  Tak for dit ønske om fremvisning. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt
  Der er sket en fejl og din fremvisning er muligivis ikke registreret. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Giv et bud

  Dit prisforslag er ikke bindende, og dit bud skal ses som starten på en evt. forhandling. Når du afgiver dit prisforslag, giver du samtidig ELBÆKS lov til at kontakte dig med henblik på dialog om forslaget.

  Vi har modtaget dit bud og kontakter dig hurtigst muligt.
  Der er sket en fejl og vi har ikke modtaget dit bud. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Bestil salgsopstilling

  Tak, vi har sendt dig en mail med salgsopstillingen
  Der er sket en fejl med din henvendelse. Du kan kontakte mægleren direkte på mail eller telefon istedet.

  Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

  @elbaeks_ejendomsmaegler