Vores historie

-Et stærkt partnerskab på flere niveauer

Farnaz og Lars poserer foran pool ved hjem

ELBÆKS Liebhavermægler er stiftet af Farnaz Elbæk og Lars Elbæk med domicil på Strandvejen i Klampenborg. ELBÆKS-parret deler både livsværk og kærlighed. De havde længe haft en drøm om at skabe noget større sammen – og i dag har de specialiseret sig i at sælge liebhaverejendomme primært i Nordsjælland.

På ganske kort tid er det lykkes dem at tilføje liebhavermarkedet det, de syntes manglede – høj standard, nytænkning og nok vigtigst af alt, exceptionelt godt købmandskab. De er et powerteam, som gør det umulige muligt.

Lars Elbæk er en af Danmarks mest profilerede ejendomsmæglere og har mere end 20 års erfaring fra branchen, og CV’et er endnu længere, når det handler om godt købmandsskab. En solid evne, han bruger i enhver handel, han lukker. Med Lars kan alt lade sig gøre. Han er skarp, kreativtænkende og finder altid en løsning.

Farnaz Elbæk er en benhård forhandler og en dedikeret og højt respekteret forretningskvinde. Hun er drevet af salgsresultater og af at gøre en forskel. Farnaz er indbegrebet af en stærk og moderne power-kvinde. Hun har ikke berøringsangst og står i spidsen for nogle af Danmarks dyreste og mest eksklusive ejendomshandler. Hun er kompromisløs, passioneret og forberedt til tænderne. Hun ved, at det ofte er de små ting, der gør den store forskel.

ELBÆKS-parret, som også er kendt for TV2 succeserne ’Vandkant til salg’ og Lars Elbæk for bl.a. ’Fra 1-værelses til strandvejsvilla’, ’Flyt eller forny’ og ’Boligrivalerne’.

De gør tingene på deres helt egen måde og janteloven er ikke en del af deres verden. ”Janteloven vil hæmme vores udvikling og den måde vi arbejder på. Vi sælger nogle af Danmarks dyreste liebhaverejendomme og der bruger vi de midler, der skal til med stålsat selvsikkerhed, handlekraft og en målrettet indsats. Vi er liebhavermæglere med kant og købmandskab i særlig klasse – og det tør vi godt stå på mål for.”

Fordyb dig i ELBÆKS-universet

Dine boligdrømme er kun et klik væk i ELBÆKS nye liebhavermagasin, der præsenterer dig for unikke ejendomme samt tilbyder et glimt ind i parrets livsstil og karriere inden for liebhaveri. Her kommer du både helt bag om Lars og Farnaz Elbæk som personer samt deres måde at drive forretning på.

Når man spørger Lars og Farnaz Elbæk om, hvad man skal forvente som kunde, hvis man vælger at bruge ELBÆKS Liebhavermægler til at sælge sin ejendom, peger de på flere ting. Det er et skræddersyet og individuelt forløb hele vejen igennem, som du blandt andet kan læse meget mere om i magasinet her. God fornøjelse.

Læs magasinet

ELBÆKS-magasin 2.0

Læs anden udgave af magasinet her.

Læs magasinet

Få indblik i vores skuffesager, liebhaveri og hverdag

@elbaeks_ejendomsmaegler