Lars og Farnaz Elbæk – En powerful duo

1. February 2024 3 min.

Lars og Farnaz startede uden en klar vision for deres virksomhed, men med et brændende ønske om at skabe noget sammen på et marked, hvor de syntes, der manglede noget. I dag har de en yderst succesfuld virksomhed, hvor de sælger nogle af Danmarks mest eksklusive liebhaverejendomme primært i København og nord for København.

Lars og Farnaz Elbæk er en powerful duo, når det kommer til at sælge nogle af landets mest eksklusive og kostbare ejendomme. Men det er ikke kun professionelt, at de to supplerer hinanden godt. For hjemme i privaten udgør de også et stærkt par, der sammen med deres tre sammenbragte børn danner en familie med fart på.

DET PERFEKTE MATCH

I 2012 møder Lars og Farnaz hinanden og forelsker sig, og sideløbende med at kærligheden blomstrer, vokser også lysten til at arbejde sammen. Nogle år senere tager de beslutningen om at starte en fælles virksomhed, så Farnaz opsiger sit job op som fundraiser gennem 12 år, og Lars sælger sine ejendomsmæglerforretninger. I 2018 bliver ELBÆKS Liebhavermægler til.

Det viser sig hurtigt, at kombinationen af deres erfaring, arbejdsomhed og flair for relationer og salg er det perfekte match. På trods af at de aldrig havde arbejdet sammen før, og at de starter uden en klar vision for deres virksomhed, så indtager de hurtigt pladsen på det eksklusive og snævre marked af liebhaverejendomme i primært Nordsjælland.

DET KRÆVER NOGET EKSTRA

Lige siden opstarten af deres fælles virksomhed, ELBÆKS Liebhavermægler, i 2018 har Lars og Farnaz gjort tingene på deres helt egen måde. Det vigtigste for dem var at være tro mod sig selv og deres egne høje standarder:

”Hvis vi skal gøre en forskel, så skal vi gøre en forskel på det hele, og det kræver noget ekstra”, fortæller Farnaz Elbæk.

Spørger man Elbæk-parret, hvad det ‘ekstra’ er, så er det ikke kun én bestemt ting, der gør, at de skiller sig markant ud – det er en kombination af mange ting. Udover at de begge har gudsbenådede evner til at sælge og skabe relationer, så lever de selv den drøm, de sælger.

“‘Plejer er død’ og er erstattet med, at vi gør det, vi ved, der virker, og det, der skal til. Ikke to sager bliver håndteret ens. Alle sager bliver skræddersyet og får den opmærksomhed, som de fortjener.”, fortæller Farnaz Elbæk.

Mæglerduoen fortæller, at der hos ELBÆKS Liebhavermægler for det første slet ikke findes færdige pakkeløsninger, og at der forud for hvert salg og fremvisning sker et meget grundigt forarbejde. Forarbejdet lægger fundamentet for et skræddersyet forløb til hver eneste kunde, der skal skabe mest mulig værdi for både sælger og køber.

En del af forarbejdet er også at sikre, at kemien og tilliden mellem kunden og Elbæk-parret fungerer, for begge dele er altafgørende for samarbejdet, fortæller Lars Elbæk:

Hele samarbejdet omkring en ejendomshandel er båret af gensidig tillid og respekt. For os er det helt essentielt, at vores kunder har tillid til os, de ting, vi gør, og den måde, vi gør tingene på. Når det er sagt, så ved vi godt, at tillid ikke bare kommer af sig selv – den skal man gøre sig fortjent til. Og her synes jeg, vores resultater taler deres eget klare sprog”.

Lars Elbæk

• Født 1973 i Frederiksværk
• Uddannet: Lastvognsmekaniker
• Uddannet: Ejendomsmægler
• Far til Ida 2007, Anna 2008
• Møder Farnaz i 2012, bliver forlovet i 2013 og gift i 2017
• Har medvirket i TV-programmerne:
– ‘Boligrivalerne’, TV2
– ‘Flyt eller forny’, TV3
– ‘Fra 1-værelses til strandvejsvilla’, TV2
– ‘Vandkant til salg’, TV2

Farnaz Elbæks

• Født 1980 i Teheran, Iran
• Kom til Danmark i 1986 sammen med sin mor, far og to ældre søstre
• Uddannet: Indkøber
• Arbejdet med mode og 12 år for en NGO som Fundraiser
• Mor til Conrad, 2009
• Møder Lars i 2012, bliver forlovet i 2013 og gift i 2017
• Har bl.a. medvirket i TV-succeserne
’Vandkant til salg’