BOOK VURDERING
Book vurdering

ELBÆKS

Med passionen som drivkraft

Vi har længe haft en drøm om at skabe noget sammen, fordi vi tror på, at vi kan tilføre Liebhavermarkedet ny energi, passion og effektive resultater. 

Vi tror på mere personlighed og mere nærvær. Mere rådgivning og større professionalisme. Mere flid, fokus og ”gøren-sig-umage”.

Det er vores mantra, og den oplevelse vores kunder skal have ved mødet med ELBÆKS. En helhjertet og dedikeret indsats, uanset om du jagter drømmeboligen, sælger din egen - eller blot har brug for et professionelt råd, før du skriver under på en slutseddel.

Vi gør tingene anderledes. Både privat og professionelt. Vi er det powerteam, som gør det umulige muligt. 


Mød os

 

Lars Elbæk

Lars Elbæk har mere end 20 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, og CV’et er endnu længere, når det handler om godt købmandsskab. Det er et medfødt talent! En solid evne, han bruger i enhver handel, han lukker. For ham er der kun ét mål: At skabe merværdi og få mest muligt i posen til sælger.

Lars er også kendt som den karismatiske og knivskarpe ejendomsmægler i tv-programmerne; "Fra 1-værelses til strandvejsvilla", "Vandkant til salg" "Boligrivalerne", "Kræsne købere" og "Flyt eller forny". 

Samme ildhu og passion har han, uanset om han skal sælge en 1-værelses eller en palæejendom.

Han har hjertet med i alt, hvad han gør. For ham er alle hjem unikke og fortjener udelt opmærksomhed og han stopper ikke før handlen er godt i hus.

Lars skal opleves.

Farnaz Elbæk

Tag ikke fejl af de altid velpolerede negle, den perfekte læbestift og de elegante høje stiletter - for bag det smukke ydre gemmer der sig en hardcore og højt respekteret forretningskvinde med lige dele ben i næsen.

Farnaz Elbæk er sælger af guds nåde og pejler sig med kløgt og empati ind på kundens behov. Hendes fortid som anerkendt NGO’er fornægter sig ikke. Hun er drevet af at gøre en forskel og skabe resultater for sine kunder. Og det gør hun med en professionel vedholdenhed og en no-bullshit- attitude, som har skabt hende et godt renommé og ikke mindst et enormt og værdifuldt netværk, der også kommer kunderne hos ELBÆKS til gode.

At hun ikke er rundet af ejendomsmæglerbranchen er kun en fordel. Hun tør tænke ud af boksen og i utraditionelle og visionære løsninger, der – om nødvendigt – kan flytte kunden et helt andet og bedre sted hen.

Farnaz bør opleves.